Гледаме "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" през юни в кината

В края на изминалата седмица в Лондон се проведе тазгодишното издание на Star Wars Celebration, на което пред десетки хиляди фенове, събрали се да отпразнуват любимия си франчайз, бяха разкрити подробности за редица проекти от вселената на Междузвездни войни. 
 
 
Стартът на събитието обаче сензационно беше поставен с представянето на ексклузивен поглед към най-новата част от друга, не по-малко популярна поредица на Lucasfilm, за приключенията на знаменития археолог Индиана Джоунс – "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата".
 
 
Присъстващите на живо звезди Фийби Уолър-Бридж и Мадс Микелсен, режисьорът Джеймс Манголд и продуцентът Катлийн Кенеди споделиха интересни подробности за свръхочакваната продукция, но това, което взриви атмосферата на събитието, беше специално видеообръщение от неподражаемия Харисън Форд, който слага иконичната шапка на Индиана Джоунс за последен път в кариерата си. 
 
 
Своеобразната черешка на тортата за феновете беше поставена с дебюта на чисто нов трейлър, даващ твърда заявка, че "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" ще бъде триумфалният завършек на поредицата, който всички искат и очакват. 
 
 
Действието на "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс (Форд) е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. 
 
 
Един от тях е Волер (Микелсен) – бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и ако зависи от Инди – той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Уолър-Бридж).
 
 
Режисьор на "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" е Джеймс Манголд (Логан, Пълно ускорение), който е и сценарист, наравно с дуото Джез и Джон-Хенри Бътъруърт. В ролите са Харисън Форд, Джон Рис Дейвис, Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Томас Кречман, Шонет Рене Уилсън, Оливър Рихтерс и др. 
 
 
Откриваме "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" само в кината, IMAX и 4DX от 30 юни, с дублирана и субтитрирана версия. 
 

Свързани новини

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024