Снимките на втория сезон на "Домът на дракона" започнаха

HBO даде старт на снимките на втория сезон на оригиналния си драматичен сериал на "Домът на дракона" в студио "Leavesden" в Обединеното кралство.
 
Базирана на "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, поредицата, чието действие се развива 200 години преди събитията от "Игра на тронове", разказва историята на дом Таргариен, припомня life.dir.bg.
 
Съкращават сериала "Домът на дракона"
 
"Домът на дракона" се завърна. Развълнувани сме да снимаме отново с членове на нашето оригинално семейство от първи сезон, както и нови таланти от двете страни на камерата. Всички ваши любими герои скоро ще заговорничат на масите на съвета, ще водят армиите си и ще яздят своите дракони в битка. Нямаме търпение да споделим какво сме подготвили", коментира Райън Кондал, ко-създател, шоурънър и изпълнителен продуцент
 
За първия си сезон продукцията създаде успешна програма за прохождащи в продуцентството. За снимките на втория сезон "Warner Bros. Discovery" отново отваря врати за жадните за опит и знания с програмата WBD Access Directors Shadows, давайки на двама изгряващи режисьори, Би Уелби и Ебел Тейт, шанса да усъвършенстват уменията си и да се учат от един от най-добрите екипи в индустрията.
 
Финалът на "Домът на дракона" счупи зрителския рекорд
 
Актьорският състав на втората част от сагата включва Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусен, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Допълнителният завръщащ се актьорски състав включва Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фиа Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.
 
Оригиналният сериал на HBO е базиран на "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин.

Свързани новини

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024