"Пазители на галактиката Vol. 3" с предварителна продажба на билети

Наближава последната - трета част от комикс епопеята "Пазители на Галактиката".
 
Не са много филмите, които могат да се похвалят с предварителна продажба на билети за премиерата си, но ето че тук най- нетърпеливите фенове могат да гарантират мястото си сред първите, които ще видят епичния и емоционален завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Marvel. 

В "Пазители на Галактиката Volume 3" обичаните от милиони герои изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездният повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора и появата на алтернативната ѝ версия допълнително го изкарва от равновесие. Когато от сенките изплува нов безскрупулен злодей, Куил трябва да направи всичко възможно да обедини екипа около себе си – както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме. 

Като режисьор и сценарист на "Пазители на Галактиката Volume 3" се завръща виртуозният майстор на жанра Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци), който обещава най-бомбастичното, забавно и емоционално приключение на Пазителите до момента.
 
В главните роли са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Чукуди Иуджи, Уил Полтър и Елизабет Дебики. Към актьорския състав се присъединява и номинираната за Оскар българска актриса Мария Бакалова като един култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър.
 
Приключението като за последно ни очаква само в кината от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024