Страх и смях по пътя към отвъдното с призрачната комедия "Привидения в къщата"

Този юли поемаме по пътя към отвъдното за среща със страховитата, но изключително забавна мистерия "Привидения в къщата". 
 
Филмът, по подобие на световния мегахит "Карибски пирати", е вдъхновен от една от най-популярните и обичани атракции в Дисниленд, и ще предложи на зрителите в киносалоните призрачно приключение с много смях, страшни моменти и редица изненади. 
 
 
"Привидения в къщата" ни запознава със самотната майка Габи и 9-годишният ѝ син Травис, които, в опит да започнат живота си на чисто, се местят в огромно имение в Ню Орлеанс, което купуват на изненадващо достъпна цена и много скоро разбират защо. Къщата е обитавана от сприхави духове, които не са никак доволни от появата на новите обитатели. Отчаяни, Габи и Травис се свързват със свещеник, овдовял учен, който по настояще се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, своенравна екстрасенска и раздразнителен историк. С тяхна помощ семейството се надява да направи екзорсизъм на къщата, а резултатът е колкото страшен, толкова и смешен.
 
 
Как точно "Привидения в къщата" комбинира смешното със страшното ни разкрива новият трейлър на филма, който ни потапя в неподправената призрачна атмосфера на мащабната продукция, открояваща се със забележителна сценография, впечатляващи специални ефекти и звезден актьорски състав. Необуздано киноприключение с ритъма, енергията и емоциите на лудо спускане с високоскоростно влакче, очакват всеки, който не се страхува от среща с отвъдното.
 
 
Режисьор на "Привидения в къщата" е Джъстин Симиен (Dear White People), а сценарият е на Кейти Диполд (Нежна полиция). Във филма участват Розарио Доусън, ЛаКийт Станфийлд, Оуен Уилсън, Дани ДеВито, Уинона Райдър и Тифани Хадиш, както и Джейми Лий Къртис и Джаред Лето като мадам Лиота и духът от кутията за шапки.
 
"Привидения в къщата" ни посреща от 28 юли самo в кината - дублиран и субтитриран. 
 

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024