Последният "Индиана Джоунс" с Харисън Форд идва този петък

"Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" е достойният завършек на сагата, който зрителите и легендата Харисън Форд в ролята на прочутия археолог заслужават.
 
Инди за последен път ще нахлупи иконичната си шапка, за да се впусне по следите на могъщ артефакт, който позволява на притежателя си да контролира времето и пространството.
 
 
 
Действието на филма се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс (Форд) е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз.
 
Един от тях е Волер (Мадс Микелсен) – бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и ако зависи от Инди – той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Фийби Уолър-Бридж). 
 
Откриваме Индиана Джоунс и реликвата на съдбата само в кината, 4DX и IMAX от 30 юни, дублиран и субтитриран.

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024