Изненадаха Харисън Форд в Кан, той се развълнува дълбоко

Харисън Форд получи голямо признание на фестивала в Кан. Снощи на Лазурния бряг ексклузивно беше излъчен новият филм от сагата "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата". Във филма Форд прави последното си превъплъщение в ролята на прочутия археолог.

Преди прожекцията, директорът на фестивала Тиери Фремо подходи нестандартно, като представи първо съпругата на акьора Калиста Флокхард, както и всички останали актьори от каста на "Индиана Джоунс", за да стигне до звездата Харисън Форд. Това обаче беше прелюдия към кулминацията на вечерта - изненадващата почетна награда "Златна палма", която беше връчена на 80-годишния актьор. Той не успя да скрие огромното си вълнение от оказаната чест, която не беше предварително анонсирана. В първата вечер на фестивала почетната "Златна палма" получи звездата Майкъл Дъглас. 

Джони Деп се просълзи в Кан, бурно аплодиран

"Невероятно трогнат съм да получа това отличие", каза актьорът. Форд буквално се разплака от вълнение. В предварителното съобщение от страна на организаторите беше споменато, че на Харисън Форд ще бъде оказана "изключителна почит", но нямаше други подробности. 

Звездата от "Междузвездни войни", "Блейд Рънър" и много други слага прочутата шапка на археолога Индиана Джоунс за първи път през 1981 г. за филма "Индиана Джоунс и похитителите на изчезналия кивот". Петият филм за Индиана Джоунс се очаква в кината в края на юни. 

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024