Изненадаха Харисън Форд в Кан, той се развълнува дълбоко

Харисън Форд получи голямо признание на фестивала в Кан. Снощи на Лазурния бряг ексклузивно беше излъчен новият филм от сагата "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата". Във филма Форд прави последното си превъплъщение в ролята на прочутия археолог.

Преди прожекцията, директорът на фестивала Тиери Фремо подходи нестандартно, като представи първо съпругата на акьора Калиста Флокхард, както и всички останали актьори от каста на "Индиана Джоунс", за да стигне до звездата Харисън Форд. Това обаче беше прелюдия към кулминацията на вечерта - изненадващата почетна награда "Златна палма", която беше връчена на 80-годишния актьор. Той не успя да скрие огромното си вълнение от оказаната чест, която не беше предварително анонсирана. В първата вечер на фестивала почетната "Златна палма" получи звездата Майкъл Дъглас. 

Джони Деп се просълзи в Кан, бурно аплодиран

"Невероятно трогнат съм да получа това отличие", каза актьорът. Форд буквално се разплака от вълнение. В предварителното съобщение от страна на организаторите беше споменато, че на Харисън Форд ще бъде оказана "изключителна почит", но нямаше други подробности. 

Звездата от "Междузвездни войни", "Блейд Рънър" и много други слага прочутата шапка на археолога Индиана Джоунс за първи път през 1981 г. за филма "Индиана Джоунс и похитителите на изчезналия кивот". Петият филм за Индиана Джоунс се очаква в кината в края на юни. 

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024