Ел и Дакота Фанинг - от другата страна на камерата във филм за Парис Хилтън

Сестрите Ел и Дакота Фанинг ще заснемат филм по книгата на Парис Хилтън "Париж: Мемоар". Актрисите ще бъдат и изпълнителни продуценти, като все още се очаква да се обяви актьорският състав.
 
Филмът ще покаже историята на една бизнесдама, както и пътя ѝ към славата. "Фокусирах се върху ключовите аспекти от живота ми, които доведоха до това, с което най-много се гордея: как изградих процъфтяващ бизнес, брак и семейство", казва Парис в описанието на мемоарите, които ще залегнат в основата на сценария.
 
Адаптацията ще опише как са създадени марката и имиджът на Парис, които я правят първото it-girl и най-популярното момиче на своето време. Очаква се всеки момент да бъде обявен и същинският старт по снимките. 
 
Парис Хилтън е светска лъвица, модел, инфлуенсър и дъщеря на милиардерът-собственик на веригата хотели Hilton, Ричард Хилтън. Парис е модел, записва два солови албума и издава линия парфюми, приходите от които са около 2,5 милиарда долара. Заради бурния ѝ начин на живот и проблемите със закона (Парис многократно е задържана от полицията за шофиране в нетрезво състояние и превишена скорост), бащата на Хилтън я лиши от правото на наследство.
 
В момента непокорната Хилтън е щастливо омъжена за бизнесмена Картър Реум. Двамата са родители на син - Парис Хилтън Финикс, който е роден от сурогатна майка.

Свързани новини

Неочаквана комбинация

22.04.2024

Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013

11.09.2013