Отново разследваме с Монк - този път на голям екран

На 8 декември е официалната премиера на "Последният случай на г-н Монк". Филмът за Монк е на път към големия екран!
 
Отново в ще видим любимите герои в същия актьорски състав: Тони Шалуб като титулярния герой, също и Тед Ливайн като инспектор Лиланд Стотълмайер, Джейсън Грей-Станфорд като вечно объркания Ранди Дишър и, разбира се, ще видим двата емблематични женски персонажа: на асистентката Натали (Трейлър Хауърд) и на любимата жена на Монк, Труди (Мелора Хардин). Хектор Елизондо отново сяда в креслото на психоаналитика. Има и нови попълнения в актьорския състав - Кейтлин Макгий и Джеймс Пюрфой.
 
 
В понеделник филмовата компания Peacock публикува серия от снимки от снимачната площадка на "Последният случай на г-н Монк". За разлика от сериала, който е сниман изцяло в Сан Франциско, филмът е сниман в Торонто, Канада. Що се отнася до това, какво да очакваме от сюжета на филма, краткото резюме гласи: "Монк се завръща, за да разреши един последен, много личен случай, включващ неговата любима доведена дъщеря Моли - журналистка, която се готви за сватбата си."
 
 
Съвместното изявление на създателите на филма, сценарист и изпълнителен продуцент Анди Брекман, изпълнителния продуцент Дейвид Хобърман и режисьора и изпълнителен продуцент Ранди Зиск гласи: "Ние сме много щастливи, че направихме филмова версия на "Монк" и сме развълнувани, че всички актьори от сериала бяха ентусиазирани да се върнат. "Последният случай на г-н Монк" е въздействаща, емоционална, забавна, стопляща сърцето история. Ще бъде едновременно познато и изненадващо."

Свързани новини

Кои са победителите на наградите БАФТА?

19.02.2024

И Марк Ръфало на Алеята на славата

15.02.2024

Сериал на HBO с българско участие

12.02.2024

Ако нарушиш правилата, ще си платиш

31.01.2024

Генезисът и началото на предстоящото

24.01.2024