Маколи Кълкин вече със звезда на Алеята на славата

След броени дни програмите на телевизиите ще се напълнят с емблематичната за коледните празници поредица ''Сам вкъщи''.  А какъв по-подходящ месец от Декември Маколи Кълкин, който изигра Кевин Маккалистър, да получи едно от най-големите признания.

На 1 декември  Маколи Кълкин получи признание за популярността си, която всъщност натрупва едва 10-годишен с ролята си в култовата комедия на режисьора Крис Кълъмбъс. Той стана 2765-ият човек, получил своята звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Церемонията събра Кълкин с неговата екранна майка Катрин О'Хара. Тя си спомни как е работила с него като дете и е наблюдавала как израства като възрастен. "Маколи, това красиво 10-годишно момче, беше наричан от целия свят суперзвезда, един от най-актуалните млади мъже в Холивуд. Как някой може да оцелее след това? Вярвам, че трябва да притежаваш определено качество, дарба, която скъпият [режисьор] Джон Хюз очевидно е разпознал. Това е признак на интелигентност у едно дете и ключ към оцеляването в живота на всяка възраст, а ти си внесъл това чувство за хумор във всичко, което си правил някога.'', каза още О'Хара.

Плътно до Маколи Кълкин бяха неговата годеница Бренда Сонг и двамата им синове. Двамата започнаха връзката си през 2017 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на Changeland в Тайланд. Те посрещнаха първото си дете на 5 април 2021 г. А по-малкият брат Киърън Кълкин се появи на бял свят през март 2023г.

В речта си при приемането на звездата на Алеята на славата, Кълкин каза: "Искам да благодаря на Бренда. Ти си абсолютно всичко. Ти си моят шампион, ти си единственият човек, който днес е по-щастлив за мен от мен. Ти си не само най-добрата жена, която някога съм познавал, ти си най-добрият човек, който някога съм познавал. А след раждането на двете ни момчета ти се превърна в един от трите ми най-любими хора. Ти си някъде там! Обичам те, обичам те толкова много."

След това актьорът използва реплика от ролята си на Кевин Маккалистър в хитовата комедия от 1990 г.: "За да завърша нещата и в духа на празничния сезон, искам само да кажа: "Весела Коледа, мръсни животни!".

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024