Излезе трейлърът на втория сезон на ''Домът на дракона''

Вторият сезон на хитовия сериал "Домът на дракона" ще дебютира през лятото на 2024г.

HBO разпространи официалния тийзър на поредицата, който само за два дни има над 5 милиона гледания. Вторият сезон на фентъзи сериала ще се излъчи цели две години след първия.

Поредицата, базирана на "Огън и кръв" на Джордж Р.Р. Мартин, чието действие се развива 200 години преди събитията в "Игра на тронове", разказва историята на дома Таргариен. Възможно е вторият сезон на "Домът на дракона" да е по-кратък – само 8 серии. Едно е ясно - сериалът тепърва ще става далеч по-жесток и кървав и няма да пести от мрачните сцени . А както чуваме да казва в тийзъра Ренис Таргариен, "няма по-кървава война от тази между драконите". Междувременно авторът на поредицата "Песен за огън и лед" - Джордж Р.Р. Мартин - потвърди, че вече се работи и по сценария за трети сезон на "Домът на дракона".

Във втори сезон отново ще гледаме Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Сред допълнителните завръщащи се актьори са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Снимат втори сезон на "Домът на дракона"

13.04.2023

"Домът на дракона" с по-малко серии

29.03.2023

"Домът на дракона" направи рекорд

26.10.2022

Рекорден интерес към новата поредица

25.08.2022