Никълъс Кейдж каза кога ще сложи край на кариерата си

Неочаквани новини дойдоха от света на киното и по-конкретно за една от големите звезди на Холивуд. Никълъс Кейдж е филмова легенда с повече от 100 филма, но носителят на ''Оскар'' може би е готов да се откаже от киното.

''Имам чувството, че съм казал почти всичко, което имам да кажа с киното'', казва Кейдж в интервю за Uproxx. ''Бих казал: ''Адиос.'' Направих това, което трябваше да направя с киното, и сега искам да продължа напред.'' добави по-късно той.

В скорошно интервю за "Vanity Fair" Никълъс Кейдж намекнa, че му остават само три или четири филма, преди да се оттегли от актьорската си кариера. Основната причина е, че иска да прекарва повече време със семейство си. 60-годишният актьор обаче се надява, че ще може да смени формата и да се занимава с някакъв друг начин на изразяване на актьорската си игра.

''Много се интересувам от потапянето в стрийминг платформите с епизодична телевизия. Виждал съм неща, които могат да се направят сега с героите и времето, което им се дава, за да се изразят'', споделя той. ''Може би имам какво да науча в телевизията'', допълва филмовата звезда.

Засега се знае, че Кейдж има предстоящи премиери до 2025 г. Тъй като забавя темпото и се готви да се оттегли от актьорската си кариера в киното, той иска да бъде по-избирателен, когато става въпрос за малкото му бъдещи роли, и да се оттегли с ''гръм и трясък''. От тези няколко заглавия се надяваме да видим продължението на "Лице назаем", за което се говори от години, но към момента не е напълно осъществено.

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024