И децата могат да бъдат истински чудовища в новия хорър "Абигейл"

Две от най-горещите имена в хорър жанра - режисьорското дуо Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет, които стоят зад "Докато смъртта ни раздели", "Писък" и "Писък 6", ни предлагат през април най-амбициозния си и смел проект до момента. Запознайте се с "Абигейл"!
 
 
Филмът разказва за група престъпници, които отвличат Абигейл – млада балерина, дъщеря на богата и влиятелна фигура от подземния свят. Всичко, което те трябва да направят, за да получат откуп от 50 милиона долара, е да наблюдават момичето цяла нощ в изолирано имение. Но когато похитителите започват да изчезват един по един, те осъзнават, че Абигейл съвсем не е нормално момиче и откриват, че децата могат да бъдат същински чудовища.
 
 
Отдаващ почит на един от най-популярните и устойчиви поджанрове на хоръра, Абигейл е смел и оригинален поглед към неостаряващите истории с вампири. Първият трейлър разкрива пропитата с много кръв и напрежение атмосфера на филма и ни запознава с основните герои в историята, изиграни от редица млади и отвъртени звездни таланти, сред които Мелиса Барера, Дан Стивънс, Катрин Нютън, Джакарло Еспозито, покойния Ангъс Клауд и прелестната Алиша Уиър като деликатната, но ужасяваща балерина вампир Абигейл. 
 
 
Сценарият е на Стивън Шийлдс и Гай Бюзик. В ролите са Мелиса Барера, Дан Стивънс, Алиша Уиър, Катрин Нютън, Уилям Катлет, Кевин Дюранд, Ангъс Клауд, Джакарло Еспозито и др.
 
 
Балерината вампир Абигейл ни кани на специално представление от 19 април само в кината.

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024