Блейк Лайвли възроди рокля на Версаче, носена от Бритни Спиърс

Откакто стартира промоцията на филма It Ends with Us ("Никога повече"), базиран на едноименната книга на Колийн Хувър, актрисата Блейк Лайвли носи цветя по всякакъв начин, по който може да ги намери. За последната си изява на червения килим звездатаоблече рокля на Версаче– модел от преди 20 години.

Интересен факт е, че същата рокля е носена от Бритни Спиърс в началото на десетилетието. Тогава певицата се появява облечена в нея по време на Седмицата на модата в Милано през пролетта на 2003 година.

Лайвли изглеждаше прекрасно в многоцветната асиметрична рокля на Версаче. Тяне скри вълнението си, че пресъздаде визията на една музикална суперзвезда по време на последната спирка от престурнето на филма и не пропусна да отдаде почит на Бритни Спиърс:

"Тя (Бритни Спиърс) олицетворяваше любовта, красотата, младостта, упоритата работа, решителността и силата. Аз съм вечен фен на Бритни".

36-годишната актриса също сподели сладко послание за певицата в своя Инстаграм във вторник:

"Кралицата, която накара всички ни да искаме да блестим и да пишем и споделяме нашите истории", написа тя над снимка на Спиърс, облечена в ансамбъла на Версаче.

"Бритни, ние всички от поколението на хилядолетието имаме история за един момент или години, в които ни накара да искаме да блеснем и да вдъхнем страхопочитание със сила, радост и изключително упорит труд", добави тя.

"Благодаря ти за примера и приноса ви жените да разказват своите истории.", допълни Блейк Лайвли. 

Актрисата сподели още, че се е възползвала от възможността, когато роклята е станала "достъпна" и я е взела, запазвайки я именно за премиерата на новия си филм. На събитието актрисата беше придружена от своя съпруг Райън Рейнолдс, който носеше маслиненозелен костюм с бутониера с бели цветя - също като препратка към героя на Лайвли. Те също бяха придружени от колегата на Рейнолдс от Дедпул и Върколака Хю Джакман.

Филмът It Ends with Us ("Никога повече") тръгва по кината на 9 август.

Свързани новини