Гал Гадот и Рейчъл Зеглър ни канят във вълшебния свят на "Снежанка" идната пролет

Огледалце, огледалце от стената, кой разказва най-вълнуващите истории на земята?
 
В Анахайм, Калифорния, се проведе осмото издание на най-голямото Дисни събитие – D23. Десетки хиляди фенове, звезди и творци станаха част от уникалния празник, който отдаде заслуженото на монументалното наследство на студиото, но най-вече отправи смел поглед към бъдещето, което обещава не по-малко смели и прочувствени истории. 
 
 
По време на D23 бяха представени горещи новини и кадри от най-очакваните игрални и анимационни продукции на студиото, сред които и "Снежанка", с който Дисни се завръщат към историята, с която започна всичко.
 
 
През 1937 г. емблематичната приказка на братя Грим "Снежанка и седемте джуджета" се превръща в революционния първи пълнометражен анимационен филм, продуциран от Уолт Дисни, който става мигновен хит и завинаги променя света на киното.
 
 
Този март, близо 90 години по-късно, обичаните от милиони герои отново оживяват на големия екран, но както никога досега – във впечатляващата игрална версия "Снежанка", под режисурата на Марк Уеб (500 Days of Summer, Невероятният Спайдър-мен). 
 
 
Първият трейлър на "Снежанка" разкрива уникалната визия на филма, решена изцяло в стила на оригиналната анимация. Вкопчени във вечна битка се преплитат светлина и мрак, олицетворени от "Снежанка", в изпълнение на младата звезда Рейчъл Зеглър и Злата кралица, изиграна от неотразимата Гал Гадот.
 
 
Видеото ни предоставя и първи поглед към седемте джуджета, магическото огледало, отровната ябълка и още много от иконичните елементи на приказката и анимацията, давайки категорична заявка за наистина незабравимото изживяване, което ни очаква в кината.
 
Сред останалите игрални и анимационни филми на Дисни (в това число продукции и на Пиксар, Марвел и Лукасфилм), които бяха представени на D23, бяха: "Смелата Ваяна", "Муфаса: Цар Лъв", "Капитан Америка: Нов свят", "Елио от Земята", "Фантастичната четворка: Първи стъпки", "Лило и Стич", "Трон: Арес", "По-шантав петък", "Зоотрополис 2", "Аватар: Огън и пепел", "Мандалорецът и Грогу", "Играта на играчките 5", "Hoppers", "Замръзналото кралство 3" и "Феноменалните 3".
 

Свързани новини

Започна филмовия фестивал във Венеция

30.08.2024

Проследяваме предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

Най-безмилостният злодей на Марвел

21.08.2024

Тимъти Шаламе играе Боб Дилън в нов филм

14.08.2024

Милиарден хит

13.08.2024