Радио FM+ от днес излъчва и във Велинград. Печели нови 25 хиляди слушатели

Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria обяви днес, че Радио FM+ увеличава покритието си с още един град - Велинград.

От днес нови над 25 хиляди жители вече имат възможност да слушат «Винаги най-добрата музика», както и най-забавното сутрешно шоу “Kofein!” на 99MHz. С новата си честота Радио FM+ вече покрива втория по големина град в област Пазарджик, а потенциалната аудитория на медиата в национален мащаб вече надхвърля 4 млн. слушатели.

От медиата припомнят, че това е шестнадесетият град, в който излъчва първото частно радио на България. Само за година и половина към мрежата на Радио FM+ се включиха и Видин, Кърджали, Смолян и Самоков.

Радио FM+ е една от най-силните медийни марки и водещ рекламен носител на пазара. Радиостанция за възрастни, зрели хора, слушащи радио активно сутрин, на работното място и на път за вкъщи.

Радио FM+ е най-награждаваната търговска радиостанция с традиции в организирането на  промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е Радио на годината (2003; 2005), печелило е и наградата „Сирак Скитник” на БНР.

Радио FM+ е част от медийната компания Emmis Bulgaria, която включва още радио-веригите Радио Fresh! и Радио Star FM.