Радио FM+ в пресата през новия век

На 15 октомври 2012 г. Радио FM+ ще отпразнува двайсетия си рожден ден! Купонът ще бъде голям, колкото е голяма и годишнината ни! Не са много тези, които могат да се похвалят с толкова трайно и достойно развитие през годините, така че ще празнуваме!

През ноември 2000-та година Радио FM+ е номинирано и впоследствие печели световна награда от най-голямата международна организация на радиостанциите - NAB. Отличието е за кампанията в полза на обществото "Не карам пил", в която български и чуждестранни изпълнители призовават слушателите да не сядат зад волана, след като са пили и да не дават ключовете от колите си на свои познати в нетрезво състояние.

Можем да бъдем сериозни, но още по-добре умеем да се забавляваме! Доказахме го с мегаконцерта на диско легендите "Army Of Lovers", които пристигнаха в София специално за деветия ни рожден ден. Билетите за шоуто се подаряваха на нашите слушатели, които препълниха залата на Военния клуб до пръсване!

Кампаниите в полза на обществото в ефира на Радио FM+ стават все по-значими. През 2004г. стартирахме акцията "Убий скоростта, спаси дете". Символът на кампанията беше включен в Закона за движение по пътищата, като нов пътен знак. Кампанията "Убий скоростта, спаси дете” беше отличена с първа награда за медийна PR кампания през 2004 година, както и с почетен диплом от NAB.

Сред кампаниите, с които се гордеем е и "Живей на чисто", за която печелим наградата "Кристален микрофон" на ABBRO и "Златен лист" на МОСВ.

Радио FM+ печели награди, но още повече печелят нашите слушатели. Няколко години подред, в празничните зимни месеци, 13-та заплата беше сигурна само за почитателите на FM+. По време на игрите бяха раздадени десетки хиляди левове!

През 2006 година, много от феновете на радиото получиха възможността да видят любимеца си Браян Адамс от първия ред на Зимния дворец, а самият изпълнител беше очарован от програмната директорка на FM+ Евелина Павлова, която взе ексклузивно интервю и автограф от рокаджията.

На 2 февруари 2007г.  стартира сутрешното шоу  "Kofein!" със Сашо Владев и Тони Георгиев.  За кратко време в шоуто се случи какво ли не - водещите използваха жив петел за будилник в студиото,  в ефир се събличаха порно-актриси и се тестваше популярността на българските звезди в импровизиран Биг Брадър. А за капак, двамата водещи се ожениха почти едновременно, но не за момичетата от снимката.wink

Сега сутрешното шоу е в ръцете на водещия Момчил. Разгледайте само част от събитията на Радио FM+, отразени в пресата, в галерията.

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024