Ива Дойчинова кани гостите от днес в "Каре от запаса"

Празничното предаване на Радио FM+ "Каре от запаса" от днес е в ръцете на водещата с най-топлия глас в ефира - Ива Дойчинова. Тя е подготвила силен отбор от гости, с които подобаващо ще празнуваме 20 години Радио FM+!

Традиционно ще се върнем в годините назад с гласовете от старта на FM+. Днес Ива ще си поговори с Иван Илиев - един от първите сутрешни водещи на радиото, както и с Джон, с когото Ива прави уикенд предаване през 90-те.

"Каре от запаса" продължава в четвъртък, когато слушателите на Радио FM+ ще чуят откровения разговор на Ива с Нана, която познаваме най-вече от работата й в предаванията "Станция Нова" и "Съдебен спор". Истината е, че Нана започва кариерата си в медии във варненското Браво ФМ – част от Радио FM+ Group в средата на 90-те.

Тв водещата Нана с колегите си от FM+.

След Нана, слушателите ще чуят бившия столичен кмет Стефан Софиянски. Той е човекът, който връчи лиценза на първото частно радио - FM+ през далечната 1992 г., в качеството си на председател на Комитета по пощи и далекосъобщения. След него в студиото с Ива ще бъде Любен Дилов-син, който има какво да разкаже за изминалите 20 години.
Празничният петък е запазен за създателите на първото частно радио в България - Петър Пунчев, Косьо Тилев и Кирил Калев.

Слушайте "Каре от запаса" всеки ден от 15 до 18 часа.
 

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024