Нана в откровено интервю пред Ива Дойчинова за предаването "Каре от запаса"

"Когато човек се сблъска със смъртта, като един челен удар с висока скорост, се замисля, освен за хората, които обича, и какво ще му липсва евентуално. Понякога си затварям очите и се питам дали и там е тихо, дали е тъмно... и си казвам: Господи, как ще ми липсва музиката! И за това си казвам, дано и там има музика. Дано!"

Днес телевизионната водеща Нана е в Израел, за да се подложи на нова терапия, част от битката й с рака. Войната продължава, досега Нана печели всяка една битка, а любовта гори в очите й. Много повече от всякога! 

Това видя Ива Дойчинова, която покани Нана да сподели с нея най-съкровените си мисли и чувства, специално за юбилейното предаване "Каре от запаса”, с което Радио FM+ чества 20-годишнината си.

Нана вече не бърза, не иска нещата да се случват непременно и на момента, радва се, вярва повече в бъдещето. Нана вече се разбира със смъртта! Нана е осъзнала и нещо, което преди не е осмисляла – колко е качествен българинът. По време на борбата си с болестта, тя е усетила една изключителна добронамереност в хората. От ефира на Радио FM+, със сълзи в очите, тя благодари на всички тези хора, от които е получила прегръдки, любов и съпричастие и им ги изпрати обратно. Защото Нана вече не се страхува!

Можете да чуете целия разговор на Нана, която стартира кариерата си на водеща от Браво ФМ – част от Радио FM+ Group в средата на 90-те, в четвъртък след 15 часа.

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024