Радио FM+ навършва 20 години! Вижте кой ни поздрави, включете се и вие!

Днес, точно в 17.16 ч., първото частно радио в България - Радио FM+ ще навърши 20 години! Празненствата започнаха още в началото на месеца, но ще продължат и след днес, специално за вас, защото вие сте най-важни! Благодарим ви, че през годините запазихте любовта си към радиото и към "Винаги най-добрата музика"! Обещаваме ви, че ще останем верни на стила си и ще продължим да ви радваме с качествена музика, страхотни награди, забавление и точна информация в ефира!

Получихме десетки поздрави от обществени личности, музиканти, артисти и приятели. Вижте част от нашите честитки, с които се гордеем, защото вниманието е истинско и от сърце, а ние ви очакваме с вашите поздрави днес, само в ефира на първото частно радио в България. Ще ви се отблагодарим с подаръци и, естествено, с музика по ваш избор!

Веселин Божков – председател на комисията за регулиране на съобщенията:

Преди всичко искам да поздравя всички служители на радиото и техните слушатели по случай 20-годишния юбилей на първото частно радио в България. За две десетилетия FM+ постигна и доказа качества, които гарантират успех. Вие съумяхте да задържите интереса на аудиторията, като не престанахте да провокирате и изненадвате вашите слушатели. За мен, преди всичко като чуя Радио FM+, това значи модерна музика, актуалност, навременна информация, забавление. Всичко това ви държи високо на върха, откъдето гласът ви се чува най-добре. За празника ви желая ентусиазъм, вяра, сили, всеотдайност и упоритост, за да продължите легендата. Честит юбилей FM+!

Георги Лозанов - председател на СЕМ:

Преди 20 години радиото започва с това, че сменя тона на общуването - от официален става на Аз и Ти.  Желая на Радио FM+ да има достатъчно много Ти, които да отговарят на неговия глас. Желая една аудитория, за която то да е една от важните човешки необходимости за следващите 20 години. Поне!

Здравейте, аз съм Албена Александрова, по-известна като Рошавата Гарга. Честит рожден ден Радио FM+. Вие сте ми направо набор и двайсет години са една доста сериозна страница от историята на фирма, оцеляваща в ефира на България. Пожелавам ви още повече слушатели и следващите 30 години да празнуваме заедно.

Здравейте, аз съм  Деси Тенекиджиева. Важно е да си ФМ, но по-важно е да си Плюс.
Радио FM+ е 20 години най-яката музика + винаги още нещо. Слушайте FM+, за да ви слушат и вас.

Здравейте, аз съм Елена Петрова. Честита годишнина на първото частно Радио FM+. Да сте живи и здрави, много успехи и винаги следвайте сърцето си.

Здравейте, аз съм Хилда Казасян и съм много щастлива да поздравя точно вашето радио, защото сте от малкото истински, качествени неща, които останаха, за съжаление, и дано още много дълго време да мога да ви слушам.

Здравейте Радио FM+, аз съм Ива Екимова. Честити ви двадесет години! Не мога да повярвам колко бързо мина това време и не за друго, а защото помня кога за първи път проплакахте в радио ефира, наистина си го спомням! Все още живеех в дома на своите родители и вярвам, че и аз съм заедно с вас на двадесет. Затова ви пожелавам да бъдете все така открити, емоционални и чисти, защото радиото остана може би единствената медия, непокварена от политически страсти и емоции, единствената медия, която успява да забавлява и едновременно с това да разтоварва слушателите си. Ще продължавам да слушам Радио FM+ с огромно удоволствие, защото харесвам водещите, харесвам музиката, познавам всички от екипа и дори от административния състав, така че... какво по-близко отношение мога да имам с музиката и приятелското отношение на Радио FM+. Честит празник, бъдете щастливи и много здрави.

Здравейте, аз съм Жени Калканджиева и искам да честитя двадесетия рожден ден на Радио FM+. Пожелавам ви много, много, много бъдещи успехи. Първото частно радио с винаги най- добрата музика!

Здравейте, аз съм Кирил Маричков  и пожелавам на Радио FM+  все така добре да върви, да става все по-хубаво и по-хубаво, каквото е било и досега. По повод на двадесетата годишнината на това радио, което пуска много хубава музика и показва добър вкус - пожелавам му да продължава в същия дух, слушам го с удоволствие.

Здравейте, аз съм Милена и искам да ви поздравя с двадесетата ви годишнина, да ви пожелая много, много, много успехи, както до сега сте били с такава музика, с толкова много фенове  въобще да продължавате в този дух и да ни радвате.

Здравейте, аз съм Калин Сърменов и искам да ви кажа, че най-трудно от всичко на света е да бъдеш  първи, да се опиташ да пробиеш стената с глава, след, което да понесеш отговорността, че тези, които идват след теб трябва да имат един ...път за развитие. Радио FM+ направи това и е похвално. Всички да ръкопляскаме, радвайте се и бъдете щастливи, защото все още ви има и се надявам да продължава да ви има. Благодаря ви и успешен ден.

Здравейте, аз съм Катето Евро и слушам с най-голямо удоволствие Радио FM+. Поздравявам всички, който работят в радиото с годишнината.

Честит рожден ден на първото частно радио в България, аз съм Крум Савов. Заедно пораснахме, заедно ще остареем. Искам да ви пожелая да сте живи и здрави, прави и корави!

Здравейте, аз съм Мая Савова и искам да честитя двадесетата годишнина на Радио FM+ - първото частно радио в България, което пуска винаги най-добрата музика.

Здравейте Радио FM+! Аз съм Лилана. Честит ви двадесети рожден ден! Пожелавам ви все повече успех и само Българска музика!

Здравейте, аз съм Наталия Симеонова. Тук съм, за да честитя двайсетата годишнина на любимото ми  Радио FM+. Вие сте най-ведрото и позитивно присъствие в ефира на България, вие сте неизменна част от моето лично ежедневие, продължавайте да ни поддържате в емоционална и музикална форма. Благодаря ви, че ви има!

Здравейте, аз съм Нели Атанасова. Искам да честитя двадесетия рожден ден на първото частно радио в България - Радио FM+ - Винаги най-добрата музика.

Аз съм Таня Димитрова и искам да честитя рождения ден на Радио FM+ и да пожелая на всички, които работят в него, много здраве, дълъг живот и само плюсове от тук нататък и  никакви минуси. Целувам ви и честит рожден ден !

Ехо! Много ми е приятно, че се включих в големите тържества - аз съм Ути Бъчваров  и с удоволствие пращам много целувки на моето любимо Радио FM+. Винаги двадесет годишните са пример за това как животът е прекрасен и много вкусен!

Здравейте, аз съм Белослава. Желая на Радио FM+ и на всички слушатели и всички мили хора, които се грижат това радио да го има вече двадесет  години – да бъдете винаги здрави и щастливи, да се подкрепяме взаимно, да не забравяме българската музика, която е това, което ни прави заедно и да бъдем здрави колкото може повече.

Здравейте, аз съм Богдан Томов и искам да споделя, че последните двайсетина години животът не беше нито весел, нито ужасно тежък, но все пак важното е, че винаги до мен имаше един добър приятел, който винаги сменяше настроението ми от добро на още по-добро - Радио FM+! Двадесет години наистина прекрасни мигове с този великолепен екип. Честит празник приятели!

Здравейте от Миленита! Разбрах, че ставате на двадесет – това много ме радва. Според американските закони догодина ставате пълнолетни и можете да пиете алкохол, за щастие живеем в България и можете да се почерпите още сега с едно от мен по този повод и по случая, че сте най- жестокото радио! Много целувки и много здраве!

Здравейте, аз съм Митко Кърнев от група Д2. Много ме радва, че имам повод да честитя двадесетата годишнината на едно от любимите ми радиа - Радио FM+. Обичам това радио, особено през деня когато съм в колата, с удоволствие слушам песните. Всичко най- добро и още повече успехи.

Здравейте, аз съм Наско от БТР искам да пожелая на Радио FM+ винаги да е на плюс, а следващите двадесет години  да е още повече изпълнено с много хубава  музика, с много слушатели и най- вече с българска музика!

Здравейте, аз съм Рут Колева и искам да пожелая на Радио FM+ все така прекрасна красива музика, да продължават да усмихват хората и никога да не правят компромиси в качеството, както не са правили и досега.

Здравейте, аз съм Васко Кръпката. Честита двадесета годишнина! Двадесет години не са нищо под слънцето, времето е в нас, дръжте се и не се предавайте, хубавата музика напред.

Здравейте, аз съм Влади Графа! Честит рожден ден на Радио FM+. Двадесет години, пожелавам ви да сте все така готини и усмихнати  и много, много успехи.

Здравейте, дами и господа аз съм вокалиста на група Ахат. За мен е огромно удоволствие да поздравя Радио FM+ с двадесет годишния юбилей, да пожелая на всички, които работоят в радиото и на всички, които слушат радиото, да се надяваме,че още дълги години ще радват цялата страна. Наздраве!

Здравейте, аз съм Богомил. Честит рожден ден Радио FM+, пожелавам ви най-вече да бъдете живи и здрави, да пускате много хубава музика, да бъдете отворени за българските артисти, още толкова по 20 години и  много успехи за напред .

Здравейте, аз съм Рафи и искам да пожелая на Радио FM+ още много много дълги години да е в ефира. Вие сте малко по-големи от мен – аз съм на 19 и половина, вие ставате на 20 и се надявам след време да празнуваме заедно стотния си рожден ден !

Ангел и Моисей

Здравейте, аз съм Ангел Ковачев. Радио FM+, честит рожден ден! Пожелавам ви да продължавате все така да радвате вашите слушатели със свежа музика и да ни подарявате по една усмивка.

Здравейте, аз съм Моисей! Пожелавам на Радио FM+ безсмъртие в родния радио ефир,  много здраве и винаги така да радвате хората!

Здравейте, аз съм Калин Врачански и искам да поздравя Радио FM+ по случай двадесетия му рожден ден, защото както казват в едно предаване, преди много много години: "Защото вие сте суп-е-е-ер"!

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024