Радио FM+ ще получи наградата "Сърцето на София"

Поредна добра новина пристигна в Радио FM+ навръх 20-ия рожден ден на първото частно радио в България!

Радио FM+ е отличено с престижната награда "Сърцето на София”. Това е признание за изключителния принос на медиата през последните 20 години в различни области на културата, изкуството и образованието. Връчването на почетния знак ще се състои на специална церемония на 13 декември в НДК.

Инициативата е под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова и се организира от Арт център "Кърнолски” с подкрепата на Постоянната комисия за децата, младежта и спорта към СО, Синдиката на българските учители, Регионалния инспекторат по образование, гр. София., БЧК и др.  

Наградата "Сърцето на София” е учредена през 2008 година от българския композитор Димитър Кърнолски, създател на едни от най-хубавите песни за деца, сред които "Аз съм българче".

Сред носителите на отличието до момента са Проф. Д-р Сергей Игнатов - Министър на образованието, младежта и науката, Димитър Бербатов, основател на Фондация „Бербатов”, проф. Георги Костов – един от най-големите български композитори, Михаил Белчев, Хайгашод Агасян, режисьорът Еди Шварц (посмъртно) и др.

Свързани новини

Иън Хил от Judas Priest в Radiocast

10.05.2024

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024