Ива Дойчинова се завръща в ефира на Радио FM+ с ново сутрешно шоу

Ива Дойчинова - едно от най-обичаните телевизионни лица и легендарен радио водещ се завръща в ефира на първото частно радио в България – Радио FM+ с ново сутрешно шоу "Ива от сутрин до обед".

Предаването ще се излъчва от 8 до 12ч. всеки делничен ден и стартира от следващия четвъртък – 1 ноември, Ден на народните будители.

"Изключително горди сме да обявим, че Ива Дойчинова се завръща у дома – в ефира на любимото Радио FM+. Вярваме, че новото сутрешно шоу ще бъде едно от най-успешните предавания, създавани някога, защото енергията и заряда, с които ще будим слушателите, са без аналог в ефира. "Ива от сутрин до обед" ще е едно шоу за нормалните хора, като и стартът не случайно е избран за първия ден на ноември - Денят на народните будители”, обясни Радослав Неделчев, Маркетинг Мениджър на Радио FM+ при представянето на предаването.

Ива Дойчинова допълни:
"Стартът на "Ива от сутрин до обед" е ново начало, а не завръщане към миналото за мен. В това шоу ще направя всичко, което смятам, че е близко и важно за нормалните хора. Това означава информацията, която ги интересува, поднесена по честен и забавен начин и отворена за техния коментар. В шоуто ще звучат гласовете на голяма част от емблематичните водещи на Радио FM+ през годините чрез рубриките "Каре от запаса”, "Радио FM+ по света" и "Кофеин" – а това са Иван Илиев, Антон Георгиев, Георги Кушвалиев, Евелина Павлова, Надежда Владева, Александър Владев, човекът, който постави рекорд по най-дълго радио водене - Здравко Стоянов, Георги Донков, Весела Веле и още много други.

"Радио FM+ цели двадесет години е символ на свободното говорене, нормалното човешко общуване и стил. Затова ще направим едно шоу без тежки претенции и етикети. То просто ще бъде интересно, зареждащо и готино за слушане - шоу за нормалните хора."
 

Свързани новини

Иън Хил от Judas Priest в Radiocast

10.05.2024

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024