Ива Дойчинова - новият будител на Радио FM+ стартира шоуто си

"Хайййде, започваме!". Така секунди преди старта се поздрави екипът на "Ива от сутрин до обед". Новото шоу на Ива Дойчинова в ефира на Радио FM+ навъртя първите си часове днес - 1 ноември.

"Човек никога не се чувства напълно готов за старта, но като един Феликс Баумгартнер скачам в ефира, макар и не от ръба на космоса. Ето това залагам в "Ива от сутрин до обед", пък каквото се случи", сподели Ива.

Разбира се, чаровна и усмихната, тя деликатно се намести в студиото и колелото се завъртя. В първия ден подкрепата за Ива дойде от запаса - карето, покорило ефира за рождения ден на Радио FM+, най-после се събра заедно - Евелина Павлова, Тони Георгиев, Георги Кушвалиев и Ива разсъждаваха по въпроса как родната полиция ни пази, дори когато спи.

Чуйте внимателно чудните признания на Еви за премеждията й с полицаи:

За будителите и духовността - разговорът бе с отец Любомир Братоев, a какво прави доброто разбрахме от другата страна на телефона от отец Иван от Нови Хан.
 
 
Споделен празник с Елена Петрова. Актрисата сподели какво я прави щастлива и какво си пожелава навръх своя рожден ден - 1 ноември:

"Радио FM+ по света" стартира с кореспонденция и коментар на Иван Илиев от LA за урагана Санди и различните измерения на стихията. Чуйте отново тук:

Всичко останало в "Ива от сутрин до обед" се случи между нас :). За финал, Ива и екипът поляха предаването, като гръмнаха бутилка. Следващата такава ще е, когато излезе новият рейтинг и покаже, че всичко, което правим, си заслужава... А това, усещаме, ще е скоро. Наздраве.
 

Свързани новини

"Ива от сутрин до обед" на 21 ноември

21.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 20 ноември

20.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 19 ноември

19.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 16 ноември

16.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 15 ноември

15.11.2012