Гостите в "Ива от сутрин до обед" в петък - 2 октомври

Втори ден от "Ива от сутрин до обед" в ефира на Радио FM+. Ива Дойчинова е в свои води, музиката се лее, а шоуто събира нормалните хора на едно място.

Вчера Ива сподели: "Днес беше един незабравим първи ден за мен - в Денят на будителите, любимият ми четвъртък, няколко чудни технически гафа и много повече щастие от споделения ефир:))) Но най-важното бяхте вие - слушателите и приятелите на Радио FM+. Благодаря ви за присъствието в ефир и подкрепата:)".

Днес в предаването Ива събра една култова сутрешна двойка от миналото - Иван Илиев и Весела Веле. Иван Илиев разказа в "Радио FM+ по света" защо изходът от предизборната борба Обама - Родни ще се реши от парите за реклама в телевизиите.

В рубриката за пътешествия "Дим да ни няма" Весела Веле разказа за Ханой, Сайгон и "пъпките" в морето на Виетнам.


За пътуването като страст на живо в студиото на Ива гостува съотборникът и от Fort Boyard 3 - Георги Тошев:


В "Подслушано" скрит микрофон заложихме в реверите на Калин Врачански и Георги Кушвалиев, а всичко, което не трябваше да казват, чухме от ефира на Радио FM+.

Най-вкусното в "Ива от сутрин до обед" сте вие - слушателите. Разменихме си идеи за "откритията" в България - местата, на които можем да прекараме вълшебно и за които малко знаем. Едно от тях е и Добърско. Двата кадъра са защитени, както и мястото, на което са направени - Вкопаната църква.

Свързани новини

"Ива от сутрин до обед" на 21 ноември

21.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 20 ноември

20.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 19 ноември

19.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 16 ноември

16.11.2012

"Ива от сутрин до обед" на 15 ноември

15.11.2012