"Еко и Леко" ни учи как да приготвим домашна козметика

Алергични ли сте към обикновената козметика? Налага ли се да изберете дали да поддържате лицето и тялото си, или да изпразните портмонето си за винаги скъпите хипоалергенни козметични препарати? Ако отговорът на въпросите е "да", не сте сами.
 
Петя Русинова е успешна бизнес дама със сериозен обект на дейност - има фирма за помпи. Но грижата за себе си не й е чужда, като на всяка жена. За съжаление се оказва, че от малка е много алергична и да употребява обикновената дрогерийна козметика й е невъзможно. Успешните бизнес хора не са станали такива, защото са пилеели с лека ръка спечеленото, така че алтернативата да плаща в пъти повече за всяко кремче и мазилце не й се харесва. 
 
Но идеята да вземе нещата в свои ръце е точно по вкуса й. Ето как започва да приготвя домашни кремове и козметика, за което ще ни разкаже подробно. Ако искате да разберете как можете и вие да приготвите своята еко, био, органик и нетоксична козметика сами, слушайте "Еко и Леко" с Калина в понеделник, 9 февруари, между 14 и 15 ч., само по Радио FM+.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017