Звезди учат хората на еко-занаяти по време на GoBIO 2015

Тео Койчинов, Виктория Терзийска (Мастило), Дидо от D2, Мария Грънчарова, Ваня Щерева, Яна Грудева и Константина Живова са звездите, които ще вземат участие в тазгодишния GoBIO фестивал. Най-зеленият фестивал ще се проведе на 17 май, неделя, от 10:00 до 18:00 часа на адрес бул. “Симеоновско шосе” 110.
 
Популярните личности ще застанат начело на атрактивни еко работилнички от 13:00 ч., и ще демонстрират на присъстващите най-различни занаяти и тънкости от сферата на природосъобразния начин на живот: печене на хрупкав домашен хляб, приготвяне на домашна козметика и био-десерти, подбор и декорация на камъни, според философията Фън шуй, изработване на бижута, освежаване и "връщане към живота“ на старите вещи.
 
Тези и много други атрактивни уъркшопи (виж програмата) ще бъдат разположени в специалната експо-зона на фестивала. В нея посетителите на GoBIO фестивал ще могат да разгледат и множество специализирани щандове, които ще предлагат разнообразни стоки и услуги, свързани с хармоничния и здравословен начин на живот.
 
Паралелно с дейността на еко работилниците, в рамките на GoBIO фестивал 2015 ще се проведе и дискусионен форум, по време на който редица изтъкнати специалисти от областта на здравословното хранене, балансирания живот и алтернативната медицина, ще запознаят публиката с най-новото и интересното от тези сфери. 
 
Освен всичко това, публиката ще получи възможността да се докосне до практическите фундаменти на редица спортни практики като йога, пилатес & fit ball, комбат екстрийм, инсанити, тай чи и зумба, както и да усвои някои полезни практики за приготвяне на натурална храна и биокозметика. 
 
За най-малките пък е предвиден специален детски кът с куклен театър и много изненади. Константина Живова пък ще покаже на всички родители как лесно да приучат своите малчугани да хапват плодове и зеленчуци на специалния Карвинг за деца.
 
Входът за GoBio фестивал е свободен. Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули, защото имат определен капацитет.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017