"Еко и Леко" кани на Фестивал на зелените идеи 2015 в Южния парк!

В петък "Еко и Леко" ще мине на зелено! Третото издание на Фестивала на зелените идеи очаква любителите на цветя и декоративни растения в Южния парк (зад "Хилтън“) в последните три дни на май (29 – 31 май). Началото му ще бъде дадено в 11 часа на 29 май (виж пълната програма).
 
Децата ще могат да усвоят ценни умения в детските зелени работилници, а в рамките на Фестивала експерти по бонсай ще разкрият тайните на флоралния дизайн и древното азиатско изкуство.Всички събития ще се състоят в малък цветен оазис, специално оформен за трите дни на Фестивала. Ще получите безплатни съвети как да се грижите по-добре за растенията, които отглеждате, а ще има и специален щанд, от където всеки може да отнесе у дома си късче "зелен град“.
 
В същия "зелен" тон ще бъдат и гостите на Калина - Ива Тончева, която ще разкаже за "Зеленият град" и Фестивала на зелените идеи и Камен Василев, заместник-председател на БАЕПС, който ще разкаже как градовете ни могат да станат наистина зелени чрез модерни превозни средства - безшумни, незамърсяващи въздуха и по-евтини за поддържане. 
 
Всичко това слушайте само в "Еко и Леко" в петък, 29 май, между 14 и 15 ч., само по Радио FM+.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017