"Еко и Леко" за предимствата на дървените очила

Василена Нинова и Ивайло Инджов са заедно от осем години. Тя учи право и международни отношения, доброволства и майстори дрeхи, бижута и чанти. Той е бивш бижутер, строител, дърворезбар, запален риболовец и дипломиран инженер по технология на дървесината. 
 
Освен любовта и разностранните интереси, двамата са свързани от общия си проект за дървени очила. Идеята му идва като млад амбициозен студент и се развива до изделия, които радват окото и имат значително повече предимства от пластмасовите очила. Дървените очила са между 15 и 25 гр., материалът е много по-близко до естествената природа на човека и поради специфичните си характеристики не се чупи лесно. Макар и дървени, са водоустойчиви
 
Освен всичко това, което е най-хубавото на дървените очила? Тъй като са ръчно изработени, са изцяло персонализирани - всеки детайл може да бъде по поръчка (дървесен материал, цвят и вид леща, модел). Възможностите са безброй и слагат решителен край на конфекцията.
 
Много повече за новаторския продукт, изработван ръчно и с много любов, ще разкажат самите Василена и Ивайло, в "Еко и Леко" с Калина, между 14 и 15ч., само в ефира на Радио FM+!

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017