"Еко и леко" за лечебната и вътрешнообединяващата сила на ритъма

Мартин Иванов е един от онези българи, които са натрупали ценен опит навън, за да се посветят на нещо значимо тук. Композитор, диригент и перкусионист, той е прекарал 15 години в САЩ и Канада, и освен СУ, завършва Berklee College of Music, University of Memphis и University of Massachusetts. В последните два, между 2001-2004, той е и преподавател.  А във вторник - и гост на Калина в "Еко и леко".
 
След завръщането си в България полага основите на барабанната/ритъм терапия и барабанното фасилитиране в България, която прилага успешно както при нуждаещите се от социална и терапевтична подкрепа, така и в тренингите на служители от някои от най-големите световни корпорации.
 
Питали ли сте се защо хиперактивната дейност на мозъка ни води към безкрайни лабиринти от мисли, докато в същото време игнорираме импулсите и сигналите, които ни подава източникът на истинската ни природа, живот, чистота и любов? Каква е причината сърцето все по-рядко участва в нашия мисловен процес, в спонтанните действия и вземането на решения?
 
Отговорите на тези въпроси можете да научите от изследването на алхимичната връзка "сърце – мозък”, за което Мартин ще разкаже във вторник, в "Еко и леко", между 14 и 15 ч., само в ефира на Радио FM+.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017