"Еко и леко" за първата помощ и знаем ли как да я окажем

Във вторник в "Еко и леко" ще си говорим за нашата грамотност (и липаста й) как да дадем първа помощ при нужда, докато пристигнат професионалистите. 
 
"Ние сме амбициозни и енергични млади хора. Един ден решихме да обединим любовта ни към планината и екстремните спортове с лекарската ни професия", казват хората зад “Академия Първа Помощ”, които признават, че именно така се заражда и идеята за създаването й. 
 
"Вложихме много желание и страст, за да превърнем тази добра и полезна идея в реалност. Наистина смятаме, че ако човек е достатъчно подготвен и обучен, може да помогне в критична ситуация, да облекчи болката на пострадал и дори да спаси човешки живот. Ето защо приехме като лична мисия да представим по лесен, достъпен и забавен начин всички онези умения и знания, които са ви необходими, за да окажете правилно и смело първа помощ, на всеки нуждаещ се от нея", добавят те с усмивка.
 
Как точно може да стане това, доколко лесно е усвояването на подобни умения и колко е важно да ги имаме, ще разбетере само е "Еко и леко" с Калина Стефанова, във вторник, 10 май, между 14 и 15ч., само в ефира на Радио FM+.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017