"Еко и леко": "Софийски планински клуб" раздава "Сливи за смет"

В сряда в "Еко и леко" Калина ще ви срещне с две момчета - Димитър Петров и Венцислав Йорданов от "Софийски планински клуб", които ще разкажат за инициативата "Сливи за смет" тази събота (27.08) на Витоша. 
 
Ето как се представят те: "Софийски планински клуб" е организация, създадена от млади планинари и ентусиасти, поставили си за цел да провокират интереса на хората към планинарството, алпинизма и всякакви дейности сред природата. СПК организира преходи, обучения и дискусии, инициира и участва активно в множество благотворителни събития и проекти. Всеки член на клуба има възможността да ползва наличния клубен инвентар и да взима участие във всички инициативи. Каква е нашата цел: да те накараме да обикнеш планината така, както ние я обичаме."
 
Сега обаче ще разкажат за прекрасна инициатива: да мотивират всички туристи на Витоша в съботния ден, освен разходката до любимата планина, да съберат и малко боклук, срещу което всеки ще получи 1 килограм сини сливи. Любовта ъкм природата и планината е само част от убедителния им арсенал. За всичко останало, слушайте "Еко и леко" с Калина Стефанова в сряда, 24 август, между 14 и 15ч., само в ефира на Радио FM+!

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017