"Еко и леко" ваем тяло и душа с интегрално-вибрационни практики

Инженер-магистър по енергетика, специалист по PR, джудист, поет, писател, художник, певец... Всички тези свои лица гостът на Калина Стефанова в петък - Христо Божков-AUMENNA, поставя под събирателната шапка на думата "творец".
 
От 30 години активно се занимава с различни енергийно-вибрационни практики, динамични и екстремни спортове и изкуства, развиващи и укрепващи основните вибрационни инструменти - тялото, сърцето, дишането, ума и гласа, в 20 от тях те са вече негов начин на живот. "Едно непрекъснато Приключение, забавление в което опознаваш и овладяваш себе си и собствените си креативни сили" - така описва Ицо живота си.
 
Доколко принципите, работещи в тези интегрални практики, са приложими навсякъде и във всяка област? Как единението със себе си и собствената си енергетика в дейностите от ежедневието помагат в общуването на всички нива? Само част от темите, които Христо ще засегне, докато разказва колко неотложно е да намерим време и място в живота си за полезни, релаксиращи, тонизиращи практики, спомагащи освобождаващо на стреса, напрежението и умората от тялото и ума ни.
 
Слушайте "Еко и леко" с Калина Стефанова в петък, между 14 и 15ч., само в ефира на Радио FM+.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017