Стартира финалният етап на класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ"

От 3 до 9 юли потребителите могат да посочат своята любима марка в третия, последен етап от единствената потребителска класация у нас "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ".  Общо 117 марки в 39 категории продължават във финалния кръг на конкурса. По 3 бранда във всяка категория се борят за титлата ЛЮБИМА МАРКА. До момента в деветото издание на конкурса са взели участие близо 15 000 потребители. 
 
Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес mylovemarks.eu. Потребителите номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат! 
 
"ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин се представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Всяка година в класацията взимат участие над 25 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания и емоционална привързаност към конкретни марки, които, ако изчезнат, биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители. 
 
Церемонията по награждаването ще се състои на 12 юли, от 18:00 часа в Арена ди Сердика Резиденс Хотел. 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023