Радио Z-Rock става част от "Оберон Радио Макс"

От 26 август 2017г. "Оберон Радио Макс", собственик на радиата FM+, Fresh!, Star FM и Melody, присъедини към своята радио група и Радио Z-Rock. 
 
Рок радиото на България продължава да се излъчва  без да променя своя формат. Екипът на "Оберон Радио Макс" ще развива и интернет каналите на медията. Радио Z-Rock вече има нов адрес: zrockradio.bg, където може да слушате любимите си водещи - Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов и онлайн.  
 
"Оберон Радио Макс" e най-бързо развиващата се радио група в България, която запазва положителния тренд на своето развитие. В групата влизат Радио FM+, Radio Fresh!, Star FM, Melody и Z-Rock - заедно сме по-силни и свободни от всякога!
 
Радио групата задържа и лидерското място в интерактивните си канали. В портфолиото на "Оберон Радио Макс" е и най-харесваната FB страница на радио в България (Radio Fresh!, с над 320 хил. локални фена), а уеб сайтовете на групата са във водещите позиции по посещаемост. 
 
Тази година на 13-ти октомври, рок радиото на България ще празнува 11 години в ефира с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец на 26 септември. 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023