Ето как FM+ отбеляза Празника на детските усмивки 2018! (галерия)

И тази гoдина Радио FM+ подари на децата на София "Празник на детските усмивки", посветен на 1 юни!
 
Цели 2 часа продължи партито в парк "Заимов", което беше истинско забавление както за децата, така и за техните родители.  Разбира се, празникът нямаше да бъде същият без нашите партньори и приятели ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ, УЧИЛИЩА ЕВРОПА, ЕОДЕНТ, БИОДЕРМА, ИЗДАТЕЛСТВО ФЮТ, невероятният отбор по американски футбол "Софийските мечки. Главен съоранизатор на събитието за пореден път беше Столична Община район"Оборище", от името на която кметът, г-н Васил Цолов, откри празника с красиво стихотворение за детството от Петя Дубарова. 
 
За първи път в дует на сцената бяха водещите от страна на радио FM+ Калин и Калина или иначе казано, Калина Стефанова от "Шоуто на Калина(10ч.-14ч.) и Калин Кирилов от "FM+ следобед с Калин" (14ч.-18ч.).
 
Младата и чаровна Маги Джанаварова беше първият изпълнител на сцената и представи своята любовна "Приказка", на която преди няколко месеци певицата направи и италианска версия, "Favola". Текстът на българската версия е написан от самата Маги. Чухме и две песни от любимеца на децата и техните родители, Искрата, един от най-атрактивните изпълнители на "Монте Мюзик". Започва да се занимава с бийтбокс преди повече от 9 години. През 2011 година печели републиканското първенство по бийтбокс с феноменало представление, невиждано дотогава на българската сцена. Представя България на световните шампионати в Берлин през 2012 и 2015 година. 
 
Забавлявахме се и с трите момичета от LaTiDa. Деси, Бети и Яна се познават от петгодишни. До ден-днешен са първи приятелки и правят заедно това, което най-много обичат: музика. През 2009-а решават официално да се изявяват като трио и избират за име LaTiDa. Подкрепят почти четвъртата в групата Поли Генова и на двете Евровизии, като от съвсем малки са на сцена с големи имена. Видиш ли веднъж момичетата от LaTiDa, със сигурност ще ги запомниш. LaTiDa изпълниха песента "Чао, чао", която е написана от Графа, специално за тях, след великолепния му концерт в зала Арена Армеец. 
 
Всеки знае, че един от най-обичаните герои за децата са... КЛОУНИТЕ! Затова специално за нас от Франция долетя клоунът АРИЕЛ, който не говори български, френски или английски, а специален клоунски език. АРИЕЛ беше гост и на осмото издание на "Мини Арт Фест" , който се проведе между 1 и 3 юни, като подарък за децата на София. 
 
Децата имаха уникалнен шанс да присъстват на урок по рисуване с художника Иван Яхнаджиев.
 
Невероятна радост на децата предизвикаха наградите от играта на издателство "ФЮТ"- книги, с които децата израстват! Припомнихме си герои като Пипи Дългото Чорапче, Бърборино, дяволчето Фют, Червената шапчица и Пепеляшка. Всяко дете, участвало в играта на "ФЮТ" си тръгна поне с две неща: широка усмивка и хубава книга! Повече от 20 години книгите на издателство "ФЮТ" са обичани от децата, ценени от родители, педагози и специалисти!
 
На сцената видяхме и малките сладки певци от "МИКИ МАУС". Групата е създадена през 2012 година от Вяра Панталеева, позната на всички като една от финалистките на първото музикално реалити в България "Star Academy" през 2005, а сега като вокалистка в бенда на "Нощни птици" по БНТ.
 
Първата организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки, лицензирана от Министерството на околната среда и водите в България, ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ни направи специално показно-игра, в която завинаги запомнихме, че в зеления контейнер хвърляме стъкло, в жълтия - пластмаса и метал, а в синия - хартия.
 
Най-голямата образователна верига за изучаване на английски и други чужди езици в България, Училища ЕВРОПА® ни изненадаха на празника със своя червен лондонски  автобус, където всеки можеше да влезе и да получи повече информация за Училища ЕВРОПА®, които тази година празнуват 25г.
 
Акцент на здравето и красотата поставиха игрите със страхотни награди от френската козметика "BIODERMA" и дентални клиники "Ео Дент", комплексна диагностика и лечение на световно ниво.
 
"Празникът на детските усмивки" беше закрит от Теди Кацарова и Дичо, които за първи път представиха пред публика своя съвместен проект "ОСТАНИ", в компаният на цял госпъл хор!
 
 
В партньорство със Столична Община, Район "Оборище" и този 1 юни остана незабравим за гостите на парк "Заимов" - паркът на големите купони. 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023