"Тайният звук" на Радио FM+ направи слушателите по-богати!

3 хиляди лева, спечелени от слушателите, над 1000 участника, много забавление и смях - това е накратко статистиката след финала на играта на Радио FM+ "Тайният звук". 
 
 
Всеки делничен ден, за щастливите шест седмици от периода на кампанията, слушател печелеше по 100 лева, а водещият Тони Георгиев определено провокира участниците не само да слушат, но и да чуват загадъчните звуци, които излъчва в ефир. Остроумните му коментари и забавната комуникация със слушателите направи "Тайният звук" предпочитаната сутрешна компания, а радиото - постоянен спътник през целия ден. 
 
 
"Тайният звук" промени дори лицето на столицата, тъй като по време на кампанията тя бе покрита с визията на играта. Жителите и гостите на София нямаше как да подминат билбордовете и постерите с основния въпрос: "Кажи кой е тайният ни звук?" Радио FM+ благодари на LC WAIKIKI за явната подкрепа при реализирането на "Тайният звук".  
 
 
Първото частно радио в България Радио FM+ е национална радио верига с HOT AC формат и аудитория 20-49г. Освен с емблематичното си звучене, Радио FM+ винаги е било социално ангажирана медия, доказала се с кампании като "Убий скоростта – спаси дете", "Не карам пил", "Будител на годината", "Празник на детските усмивки". Всичко това го превърна в радио-легенда, еталон за хубава музика и елитни водещи.  
 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023