Стани музикален герой с Радио FM+!

Тази година Радио FM+, с подкрепата на LC WAIKIKI, превръща рождения си ден в истински музикален празник. На живо в ефир ще звучат едни от най-големите приятели на радиото. Кирил Маричков, Стефан Вълдобрев, Дичо и очарователната Прея ще зарадват слушателите със свои лайф изпълнения, които ще бъдат излъчени и на живо във FB страницата на медията.
 
Като на всеки рожден ден ще има и подаръци, но те ще бъдат за участниците в новата игра на радиото - "Музикалните герои на FM+". Предизвикателството за меломаните стартира от средата на октомври. Радио FM+ "хвърля ръкавицата" към всички, които желаят да спечелят една от седмичните награди - уикенд за двама в луксозния спа хотел Кемпински Хотел Гранд Арена Банско! 
 
Радиоводещите Тони Георгиев, Евелина Павлова, Калин Кирилов и Калина Стефанова ще питат в ефир: Кои са музикалните герои на FM+? Коя е годината, в която обичахте, пътувахте, танцувахте, докато слушахте точно тях? Всеки ден пет емблематични парчета, от една и съща година, ще звучат в ефира на радиото. Слушателите трябва да отгатнат коя е тя и да изпратят отговора на igra@fmplus.net, заедно телефон за връзка и изрично съгласие името му да бъде обявено публично в случай на спечелване на наградата. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия. Победителят се определя чрез жребий, в края на всяка от четирите празнични седмици. 
 
 
Празнувай с музикалните герои на радио FM+! Честит рожден ден на първото музикално радио на България!

Свързани новини

Стани част от търговския ни екип!

26.11.2021

24 ноември - ден на национален траур

24.11.2021

FM+ на 29 години!

15.10.2021

"Празник на детските усмивки" с FM+

02.06.2021

"Празник на детските усмивки" с FM+!

18.05.2021