Радио FM+ празнува рожден ден със страхотни награди и ексклузивни концерти

Радио FM+ празнува 27-мия си рожден ден в цял празничен месец! Октомври е обречен на парти настроение, забавни игри с награди и великолепни акустични концерти в студиото на радиото.

„Сленг“, „Остава“, Михаела Филева, Стенли, D2 и Графа ще са специални гости в предаването на Евелина Павлова. Те ще изпълнят на живо най-големите си хитове, специално за нашия празник. Следете страницата на FM+ във Фейсбук за точните дати на концертите и стрийминг на изпълненията.
 
В празничния месец слушателите на Радио FM+ ще имат шанс да спечелят страхотни награди от любимото радио. Предизвикателството ще събуди детективската страст във феновете, които ще познават коя е скритата музикална звезда на деня. За участие в играта „Кой съм аз“ трябва внимателно да се слуша радиото, както заради специалните жокери, подавани от водещите, така и заради изненадващия момент, в който ефирният телефон  070015858 ще бъде отворен за играта.
 
Радио FM+ е първото частно радио в България. Историята започва на 15 октомври 1992г., когато в 17.16 часа в ефира на София се разнася песента "Radio Ga Ga" на Queen. "Само хитове!"– това обещава FM+ на слушателите си през 1993г. и спазва обещанието си до днес, когато сме заедно с "Винаги най-добрата музика"! Емблематични за медията са социалната кампания „Убий скоростта, спаси дете“ и ежегодния „Празник на детските усмивки“, който радиото организиара на 1-ви юни.
 
 
Радио FM+ e  първото частно радио, както и първата електронна медия в България, член на Българския Форум на Бизнес Лидерите, основан от Принц Чарлс, получила отличието "Стандарт за бизнес етика". Сред многото отличия, които Радио FM+ получава през годините се открояват наградата "Сирак Скитник"; отличието "Сребърна вълна" от фестивала в Албена; "Кристален микрофон" на ABBRO; "Златен лист" на МОСВ; наградата EMMI за най-добра кампания в полза на обществото и наградата“Златно сърце“, за  кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Радио FM+ е Superbrands 2009-2010 на българския пазар и вече 27 години любимо радио на слушателите. 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023