Елена Розберг с авторска музикална рубрика по БНТ1

За сериозните рок фенове Елена Розберг е нещо повече от любимия глас, който слушат всеки ден по Z-Rock. Очарователната радио водеща отдавна е фактор в българската музикална журналистика, а сега авторитетът й се пренася и в телевизионния ефир. 
 
От началото на февруари Елена стартира авторска рубрика по БНТ1, в предаването "Денят започва с Георги Любенов". Обещанието е за интригуващи теми, важни музикални новини и ексклузивни гости не само от българския, но и от международния шоу бизнес. 
 
Едни от първите интервюирани ще са мега звездите Ronnie Romero (Rainbow) и Simon Phillips (Toto), но феновете още от сега залагат, че съвсем скоро в студиото с Елена ще бъде и Sully Erna. Фронтменът на Godsmack освен личен приятел на водещата й се довери и за превода на автобиографията си на български език ("Пътищата, които избираме", изд. Сиела). Разбира се, в новата рубрика време ще има и за качествена българска музика и последните новини от родната сцена, както и специално място за млади, талантливи музиканти. Елена ще подгрява и предстоящото издание на Евровизия 2020 с коментари и информация за тазгодишните участници. 
 
Наред с новото професионално предизвикателство, Елена Розберг няма да изостави и ефира на Z-Rock, където води всеки делник между 10 и 14 часа в "Голия обяд". Журналистката е основател и едно от лицата (заедно с Евелина Павлова и Ива Дойчинова) на онлайн платформата tripleeye.bg, в която почитателите й също може да я последват. Съвсем скоро Елена Розберг и Георги Кушвалиев ще превеждат и коментират на живо по БНТ Евровизия 2020, в която България участва с изпълнението на Виктория Георгиева. 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023