Отново заедно на "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

И тази година Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарят на децата на София "Празник на детските усмивки". На 1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч., Денят на детето ще се превърне в истински щур купон! 
 
1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч.

 
Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавлявате заедно с любимия глас на Радио FM+ - водещата Евелина Павлова, Тео Койчинов, великолепните купонджии от РДMК (Руди, Дули и Кукушев), невероятно талантливата и лъчезарна DIA, както и да чуете наживо "SaTen" - последният сингъл на един наистина различен артист, познат и от ефира на FM+ - Yavi.
 
 
Очaкват ви много игри с награди, сред които колело и две тротинетки, уникално unicycle шоу с Галина, както и специален уъркшоп по цирково жонглиране предоставен от нашите приятели от Mini Art Fest.
 
 
Tова е единственият международен фестивал в България за съвременен и социален цирк, който се провежда в София вече цяло десетилетие. Фестивалът е платформа за  гастрол на нашумели международни циркови спектакли и дългогодишен дом на най-добрите родни артисти на модерния цирков пърформанс. 
 
 
Очакват ви и страхотните деца от Смехоранчетата и Пим пам - хоровите формации са отгледали поколения изпълнители от създаването си преди няколко десетилетия. И двата хора имат издадени десетки албуми, стотици участия в спектакъли у нас и в чужбина, телевизионни филми и участия в радио и телевизионни предавания, подкрепя и множество благотворителни каузи. 
 
Вземете ролерите, ролковите кънки, протекторите и елате на седмото издание на единствения по рода си Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки в 3 възрастови групи, организиран от Спортен клуб Екстрем скейт.
 
 
Школа по танци "Лира Денс" към читалище "Петър Х. Берон" е създадена 2007 с обучение по народни, характерни и латино танци. Към школата функционират детски състав, самодеен състав и професионална формация. От 2020, наред с танцовата дейност към школата, се сформира и музикална формация. Детският състав към школата се създава преди 3 години и вече е носител на три златни медала и две квалификации за финалите на Световното танцово състезание Dance World Cup. Ще представят фрагменти от танците "Палави муцунки" и "Ситно Влашко".
 
 
В празника ще се включат и танцьорите от Танцова школа и Клуб за спортни танци "Финес София". Школата и клубът са основани през 2009, а децата, танцуващи в тях, многократно са печелили призови места в танцови фестивали и състезания по спортни танци. 
 
Бъдете с нас - ще бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца!
 
"Празник на детските усмивки" се осъществява с подкрепата на Столична Община - Район "Оборище", както и:
 
Nobel е създадена през 1964. Kомпанията извършва промоционална и продажбена дейност със свои собствени организации в 20 страни. С експертен кадрови екип от около 3 000 души, Nobel изнася в 50 страни качествени продукти, произведени в съответствие с международните стандарти. Мисия: Да се подобри качеството на живот, прилагайки на практика мотото "Здравето е всичко". За повече информация: nobelpharma.bg.
 
Дентални клиники ЕО Дент - комплексна диагностика и лечение на световно ниво: eo-dent.com.
 
Мони Трейд предлага богат асортимент от качествени детски стоки:  ролери, триколки, тротинетки, велосипеди, детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки и др. Повече за продуктите: byox.eu и moni.bg.
 
C Vit Natural е мощен имуностимулант - комбинация от натурален витамин С (екстракт от плодовете на шипка) и прополис. Продуктът е част от портфолиото на TeamPro: teamprobg.com.
 
BABE Laboratorios е испанска компания с над 25 години опит в дермокозметиката. Тя развива активно всички продуктови линии, като най-силен акцент дава на детската линия, грижа за лице и тяло, грижа за косата. Особено внимание се отделя на сериите, посветени на специфични проблеми: атопична кожа при деца и възрастни; памперс дерматит, пигментации и кожни петна. За повече информация: laboratoriosbabe.bg.
 
Freshko са 100% студено пресовани сокове, изстискани и бутилирани по специална технология. Именно тя позволява да се запази по-дълго свежестта и полезните вещества на плодовете вътре в тях. За повече информация: freshko.bg.
 
BIODERMA е бранд, създаден на основата на екобиологията. През последните повече от 40 години, екобиологията е същността в подхода на NAOS да запази екосистемата на кожата и да защити нейното здраве. BIODERMA използва целия си опит в биологията на кожата и интелигентността на екосистемата, за да разбере всички видове кожна чувствителност и нейните непрекъснати взаимодействия и да осигури решение, адаптирано към всяка кожна дисфункция. В BIODERMA, биологията е в полза на дерматологията, в полза на здравето. За повече информация: bioderma.bg.
 
  
   
  
 
 
 
   
 

Свързани новини

"Морско синьо" и Евелина Павлова

18.07.2024

Децата на София празнуваха с Радио FM+!

03.06.2024

И отново "Празник на детските усмивки"!

21.05.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023