1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+: много музика, игри и награди! (галерия)

Детското парти в Парк "Заимов" отбеляза празника на Детето с весел двучасов купон с много емоции в стил "Аз пея под дъжда". Нищо не помрачи слънчевото настроение и енергия на участниците от сцената. Открихме празника с чаровната DIA, която изпя "Your Sake" и "South Legend". Водещи на партито бяха Евелина Павлова и Теодор Койчинов - уникално успешен тандем между Радио FM+ и Радио Fresh! 
 
25 дечица от легендарната формация "Пим Пам" стартираха празника с весели музикални истории за "Малката скумрийка" и "Песента на шуреца". Детският хор е създаден преди цели 40 години от големия български композитор Борис Карадимчев.
 
"BABE Laboratorios" раздадоха разкошни комплекти с козметика, след като поизпитаха децата по въпросите за здравата и красива кожа. "Нобел Фарма" провокира детската фантазия с игри за баланс, а "Bioderma" тества бързите рефлекси на публиката пред сцената.
 
За доброто настроение се погрижиха още и "Финес" - клуб за спортни танци, многократно печелил призови места в танцови фестивали и състезания; школа по народни танци "Лира Денс"; страхотните деца от вокална група "Смехоранчета" -голямото музикално семейство на формацията е отгледало повече от 800 деца от своето основаване. На празника те бяха представени от трио DNA с микс световни хитове, между които и "Java Jive" на The Manhattan Transfer.
 
Артистите от Mini Art Fest - единственият международен фестивал в България за съвременен и социален цирк, приковаха вниманието и на деца, и на родители със забавно показно по жонглиране, както и с unicycle шоуто на Галина Ройбек. Познаваме я от "България търси талант" и освен на талант, тя е носител и на световна титла по унисайкъл.
 
Големите награди бяха предоставени от Дентални клиники "ЕО Дент" - комплексна диагностика и лечение на световно ниво" 
- 2 детски тротинетки и едно колело намериха своите собственици чрез жребий в края на празника.
 
В последната част на детското парти на сцената излязоха и останалите ни музикални гости: YAVI, познат и от ефира на Радио FM+, който освен хитовете "Цунами" и "Частица от теб", представи и новата си песен "SaTEN" - история за мечтана, но несбъдната в реалността любов, която въпреки всичко може да бъде споделяна от разстояние. Празникът закриха купонджиите от РДМК - Руди, Дули и Кукушев. И този път доказаха, че тяхната запазена марка са позитивните послания, забавните истори в текстовете им и страхотната енергия, която дават от сцената.
 
 
Радио FM+ сърдечно благодари на своите партньори от "Нобел Фарма", Дентални клиники "ЕО Дент", "Мони Трейд", "C Vit Natural", "BABE Laboratorios", сокове "Freshko" - 100% студено пресовани, "Bioderma", nimm2 и Райфайзен Банк.
 
Благодарим и на нашите приятели: DIA, YAVI, РДМК и Party Floresita, които превърнаха празника в истински купон!

Свързани новини

"Морско синьо" и Евелина Павлова

18.07.2024

Децата на София празнуваха с Радио FM+!

03.06.2024

И отново "Празник на детските усмивки"!

21.05.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023