29 години FM+! Честит рожден ден на първото музикалнo радио в България!

Честит рожден ден на първото музикалнo радио в България! Празнуваме с концерти на живо,  уникална поредица от интервюта и ново шоу в програмата.
 
Първото музикално радио у нас - Радио FM+, ще празнува своя рожден ден с 4 страхотни седмици! Екипът реши да направи изцяло ново радио шоу за поздрави - "Рикуест зона с Калин и Боби"! Всеки делничен ден между 16 и 18 часа музиката ще избирате вие! Колегата ни Боби Цветков ще излезе от обичайната си роля на програмен човек, с дългогодишен музикален опит в няколко медии, за да влезе в забавен дует с Калин Кирилов. Със сигурност в "Рикуест зона с Калин и Боби" ще има не само много качествена музика, но и заразителен хумор. Връзката със студиото ще е на телефон: 0 700 1 58 58 (без допълнително заплащане за услугата). В следващите 10 дена един от всички обадили се, който си поръча песен, ще получи новия албум на The Weeknd! 
 
Празничното настроение ще продължи и чрез поредицата от концерти в ефира на радиото. Те ще бъдат в 12ч., в блока на Евелина Павлова, емблематична FM+ водеща, част от екипа на радиото от самото му създаване. Поредицата от лайфове стартират в понеделник, 18 октомври, с акустичната китара на A.L.E.K.S. Innerglow ще забият свежо и стилно на живо във вторник. В сряда ще победим гравитацията с музиката на Керана и космонавтите, а феновете на Графа да не пропускат ефира ни в четвъртък! Закриваме седмицата с лайф изпълнението на момчетата от Jin Monic в петък. 
 
Ще обърнем поглед специално към музиката и лицата от 90-те години с рубриката "Родени през 90-те" - емоционална препратка към времето, когато проходихме като първото музикално радио в България. "Родени през 90-те" е време, в което стартираха много емблематични формати и творци. Една специална епоха от личности, проекти и партита. 
 
Време, което помним до днес. "Секс, наркотици и рокендрол", близо 30 години с Дони, Ивайло Христов и Коцето-Калки на една сцена. "Родени през 90-те" е препратка и към общността на Metropolis и техните легендарни партитата. "Родени през 90-те" ще ни подсети и за Телевизия ММ - катализатор за музикални идеи и раждането на нови имена. Ще се сетим веднага и за култовата поредица "Улицата" на Теди Москов.
 
"Родени през 90-те" са още и още идеи, и вечни музикални парчета. Очаква ви цяла поредица от интервюта с лица от тази специална декада, посветени на рождения ден на Радио FM+: първото частно радио, което също се роди през 90-те - в 17:16 ч. на 15 октомври 1992 с песента "Radio Ga Ga" на Queen. Първото интервю ще бъде с Камен Воденичаров на 21 октомври, в 13ч., в блока на Евелина Павлова.  
 
 
"Родени през 90-те" се излъчва с любезната подкрепа на Picantina - марка, родена също през 90-те в България, извоювала за своята 25-годишна история лидерска позиция в категория "Подправки". В силата на Picantina са заложени много вдъхновение, страст и дългогодишно доверие от потребителите. Портфолиото на Picantina включва фиксове, супи, бульони, картофено пюре, панировки, мелнички, солнички, а всички продукти съдържат натурални съставки, без консерванти и оцветители. За ценителите на изискания вкус е създадена линия от гурме подправки Picantina Grillhouse – балансирана комбинация и умело съчетание от подправки и билки, превръщаща всяко гриловано месо или риба в шедьовър. Picantina. Подправено с вкус. 
 
 
"Родени през 90-те" се излъчва с приятелската подкрепа на "КОНТРАКТ СИТИ" - строителна фирма, родена през 90-те. Построила е над 80 сгради на територията на гр. София. "КОНТРАКТ СИТИ” продължава да печели доверието на своите клиенти с отговорност към качеството, внимание към детайла и коректност в отношенията. 30 години "КОНТРАКТ СИТИ” осигурява уютна и комфортна среда на обитаване във Вашия нов дом!
 
Списък с победителите в "Рикуест зона с Калин и Боби":
18.10 Александър Предов
19.10 Петя Сариева
20.10 Десислава Чолакис
21.10 Валентин Стойков
22.10 Стефан Каварджиев
25.10 Златко Златев
26.10 Андрея Боршукова 
27.10 Теодора Петрова
28.10 Милен Константинов
29.10 Вергиния 
 
Радио FM+ е първият бранд, наложил визията за модерно и професионално радио звучене в България; марка, поставила основите на частния радиобизнес у нас. FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи.
 
Радио FM+ е многократно награждавано за свои промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е Радио на годината, печелило е наградата "Сирак Скитник" на БНР, както и други национални и международни награди. В ефира на FM+ звучи стилна селекция от поп, соул, поп-рок и R&B - музика от 90-те години до днес.
 
Честит рожден ден, Радио FM+!

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023