Радио новини

07.09.201122:51

Слушайте новото сутрешно шоу "Kofein!" с Алекс и Момчил

Радио FM+ представи новата си програмна схема, като акцентът през новия сезон пада върху новото сутрешно шоу „Kofein!”. Свежи водещи, телевизионни звезди и най-добрата музика ще звучат в ефира на първото частно радио от средата на септември. Сутрешното шоу „Kofein!” ще е с продължителност четири часа и ще е с нови... прочети още »
07.09.201112:35

Калина Стефанова е новата водеща на "Станция Нова" по...

Нашата и ваша любима водеща Калина Стефанова вече е в националния телевизионен ефир. От тази неделя тя, заедно с Иво Христов са новите водещи на "Рулетка" в "Станция Нова" по Нова Телевизия. Гледайте я всяка неделя от 9ч. по Нова Телевизия, но не пропускайте да я слушате всеки делничен ден и в ефира на Радио FM+ между 11... прочети още »
29.08.201116:54

Един час с незабравимите хитове на Майкъл Джаксън по FM+

Днес Майкъл Джаксън (Michael Jackson) щеше да навърши 53 години. Кралят на попа си отиде завинаги, но не е забравен нито от Радио FM+, нито от милионите си фенове по цял свят. Ако вие сте един от тях, слушайте най-любимите песни на неугасващата звезда в ефира ни. Тази вечер, от 19 до 20 часа, ще отпразнуваме рожденият ден на MJ с... прочети още »
24.07.201111:19

Радио FM+ почита Amy Winehouse в ефира си

Днес, неделя - 24 юли, само ден след като се разбра, че Amy Winehouse е починала в дома си в Лондон, ефирът на Радио FM+ ще почете певицата! През целия ден ще звучат изпълненията и, които я направиха велика. Всички фенове пък могат да оставят своите послания по-долу: коментари, спомени, мисли или просто знак на почитание и смирение. В... прочети още »
17.06.201110:24

FM+ направи дарение в неонатологията в Бургас

Дарението в отделението по неонатология в МБАЛ Бургас вече е факт! С вашите пари, събрани от благотворителната томбола на детския празник в Бургас, бяха закупени 9 електронни теглилки за новородени. Така Радио FM+, заедно със своите слушатели оборудваха целия интензивен сектор на отделението! Първата глътка въздух е живот! При... прочети още »
08.06.201107:25

Ден на Симпли Ред по Радио FM+

"Надявам се отново да дойдем в България" - това каза Мик Хъкнъл на българските фенове, които го извикаха няколко пъти на бис. Знаменитото събитие се случи през септември, 2006 година в Зимния дворец, но червенокосият фронтмен на групата не изпълни намерението си. През миналата година, на своята 25-та годишнина, британската група... прочети още »
01.06.201110:53

Детски празник с FM+ Стара Загора на 4 и 5 юни

Радио FM+ Стара Загора организира страхотни празници в града по повод Международния ден на детето. Този 4 и 5 юни сме подготвили десетки забавления за малки и големи. Елата с нас да се забавляваме заедно! прочети още »
27.05.201116:48

Детски празник в Бургас на 4 юни организира Радио FM+

Празник на детските усмивки организира в Бургас на 4 юни Радио FM+. Традиционно, събитието ще събере на едно място хиляди бургазлии, техните деца и домашни любимци, за да се забавляват с любимото Радио FM+. прочети още »
27.05.201113:14

Детски празник във Варна на 5 юни организира Радио FM+

Празник на детските усмивки организира във Варна на 5 юни Радио FM+. Традиционно, събитието ще събере на едно място хиляди варненци, техните деца и домашни любимци, за да се забавляват с любимото Радио FM+. прочети още »
26.05.201111:25

29 май: Ден на Roxette по Радио FM+

Ето, че дойде дългоочакваният концерт на Roxette! Радио FM+ посвети целия месец март на една от любимите ви групи, като раздаде страхотни подаръци - билети за концерта на Roxette или новия диск на групата. Сега, за загрявка преди шоуто на стадион Георги Аспарухов, ви предлагаме пълна колекция от най-големите хитове на шведското дуо! Само в... прочети още »
26.05.201111:24

28 май: Ден на Джо Кокър по Радио FM+

Радио FM+ ви подарява цяла събота с незабравимите хитове на Джо Кокър! Броени часове остават до шоуто на звездата от Уудсток и носител на Грами в София на 28 май. Изпълнителят ще се качи на сцената на зала Фестивална с банда от 8 виртуозни музиканти. "You Can Leave Your Hat On",  "Unchain My Heart" и "Summer... прочети още »