Сензация! Мис България 2012 не е Ина Манчева, а Габриела Василева!

От днес имаме нова Мис България и тя е избраната за втора подгласничка на конкурса - Габриела Василева от Бяла Слатина! (на снимката)

Това стана ясно тази сутрин в студиото на "Добро утро, България" по TV7. Гости в студиото бяха Стойчо Керев, председател на журито в конкурса, Емил Кошлуков, един от организаторите, както и обявената за Мис България 2012 преди 5 дни Ина Манчева и нейната подгласничка Габриела Василева.

Причината за промяната в класирането е хакерска атака в интернет гласуването. 

Непосредствено след финала, IP-специалисти установили, че странно голям брой гласове идват от поредни или много близки номера – предимно от Пакистан. Всички те били насочени към Ина Манчева. Манипулацията станала посредством софтуер, който дава достъп до нечий компютър от разстояние, без собственикът му да знае.

"За нас е важно този конкурс да е прозрачен. Бихме желали да няма и капчица съмнение. В момента, в който колегите са открили тази хакерска атака, се свързаха с мен, за да обсъдим ситуацията", каза Стойчо Керев. Гласът на публиката – 10-тия член на журито, е бил решаващ. Той носи 3 точки.

"Тази ситуация определено накърнява достойнството ми, защото преди 5 дни бях обявена за Мис България 2012. На 17 години съм и вече научих какво е измама. Чувствам се обидена, определено. Това трябваше да се провери доста по-рано. Сега аз съм жертва", коментира разтроената Ина Манчева.


Ина Манчева вече е без корона

Тя предаде короната на новата Мис в ефир, но отказа да сложи короната на подгласничката. "На официална церемония аз бях обявена за Мис България и сега не знам дали искам да приема тази корона, трябва да си помисля", добави екс миската и се разплака.

Мис България 2012 Габриела Василева учи икономика и бизнес в УНСС, обича фитнес, спортно катерене и танци. Девойката е родена в Бяла Слатина.

Свързани новини

Missy Elliott - "Why I Still Love You"

23.01.2020

Missy Elliott изгубила на Prince

13.06.2016

Jack Ü & Missy Elliott - Take Ü There

20.02.2015

Индийка стана Мис Америка 2014

16.09.2013

Американка стана Мис Вселена 2012

20.12.2012