Missy Elliott е изгубила неиздавани парчета на Prince

Рапърката Missy Elliott призна, че е изгубила неиздавани парчета на Prince, които покойният певец й изпратил преди време, пише bgnes.com. 
 
В телевизионно интервю за CBS Elliott разказа за срещата си с легендарния артист в клуб в Лос Анджелис. Тя му поискала позволение да използва негов двойник в свое шоу. Запознанството обаче довело до планове за дует между двамата, след което Prince изпратил на рапърката няколко неиздавани парчета. "Преместих се (от тогавашното си жилище – б.р.) и така и не можах да открия тази музика. Вчера седях и си мислех как трябва да отида до къщата и да я открия", разкри Elliott. 
 
Обнадеждаващо за феновете е предположението, че тя би мога да успее да намери парчетата и в крайна сметка те да стигнат до масовата аудитория. Missy Elliott разкри в интервюто и цялостното й мнение, че Prince е "гений", оставил огромен отпечатък в музикалната индустрия. "Трябва да започнем да оценяваме тези артисти, докато все още са тук, а не само да чакаме такива моменти, за да признаем гениалността и величието на стореното от тях за музиката", заяви Elliott. 
 
Prince почина миналия месец в своя студиен и жилищен комплекс "Пейсли парк" в близост до родния му Минеаполис. Миналата седмица стана ясно, че причината за смъртта му е свръхдоза болкоуспокояващи. Артистът беше всеизвестен работохолик и се твърди, че в студията му се съхранява огромно количество неиздаван материал. В момента се спекулира до какво разпределение на тази музика ще доведат съдебните битки между наследниците му и каква част от творбите в крайна сметка ще стигнат до по-широката публика. 

Свързани новини

Вещи на Принс отиват на търг

16.11.2023

"Purple Rain" е само на Принс

01.09.2022

Спомен за Принс на рождения му ден

07.06.2021

5 години от смъртта на легендарния Принс

25.03.2021

Мекзит - епизод пореден

09.03.2021