Новият албум на Beyoncé вече е платинен

Лимонадата е най-горещата напитка този сезон, след като новият албум на Beyoncé – Lemonade надхвърли един милион продадени копия и регистрира платинен статус. 
 
Това е шестият студиен албум в дискографията на звездата, който достига платинени продажби. Lemonade излезе на 23 април ексклузивно в онлайн платформата Tidal заедно с излъчването на едноименния филм по HBO, който осигури пълен достъп на феновете до новия проект на певицата. На 25 април филмът и албумът направиха премиера във всички легални дигитални платформи включително и iTunes. 
 
Lemonade е вторият визуален проект на Beyoncé от декември 2013, след като певицата без никакво предизвестие публикува едноименния Beyoncé (CD+DVD). Lemonade съдържа 12 песни като в албума участват Jack White, James Blake, Kendrick Lamar (“Freedom”) и The Weeknd (“6 Inch”). CD+DVD изданието включва и 60-минутния филм, излъчен от HBO.
 
Lemonade - съдържание: 
CD+DVD Tracklist:
Pray You Catch Me
Hold Up
Don’t Hurt Yourself (Feat. Jack White)
Sorry
6 Inch (Feat. The Weeknd)
Daddy Lessons
Love Drought
Sandcastles
Forward (Feat. James Blake)
Freedom (Feat. Kendrick Lamar)
All Night
Formation
+
Lemonade Film
 
През 2003 излиза дебютният солов албум на Beyoncé, Dangerously in Love, който поставя началото на една от най-забележителните музикални кариери в историята на съвременната музика и повече от 5 милиона копия, продадени по целия свят.
 
В момента Beyoncé изпълнява северноамериканската обиколка от световното си турне “Formation World Tour”.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022