"Мис България 2009" Антония Петрова стана "Мисис Свят Русия"

Недолюбвана у нас, наричана "крокодила", "Мис България 2009" Антония Петрова се окичи с титлата "Мисис Свят Русия", съобщи inews.bg, позовавайки се на руски сайт.

Това стана възможно, след като перничанката се омъжи за руския си любим Александър Бередин и това й даде възможност да се състезава от името на Москва.

Финалът на конкурса бил на 29 октомври в нощния клуб "Росинка" и според информацията подборът на участничките бил много строг. След първоначалната "цедка" останали 18 дами от Москва и други големи руски градове.

На фона на видеоклип, изобразяващ зимен пейзаж, нашенката изпълнила балетен етюд, вместо танц на фона на традиционни руски песни, на какъвто се спрели повече от половината ѝ конкурентки. Това явно наклонило везната в полза на Антония и именно тя ще представя Русия на международния конкурс "Мисис свят".

"Дойдох в страната преди шест години, за да повиша квалификацията си. Тогава се запознах с бъдещия си мъж и разбрах, че ще остана тук завинаги. Влюбих се в Русия, в традициите ѝ", споделя българката.

"Какво почувствах, когато поставиха короната на главата ми? Никога не съм била толкова горда и щастлива", казва още Антония.

"Искам да дам пример на всички омъжени жени, да им покажа, че фактът, че имат халка на пръста си, не значи, че не трябва да се грижат за себе си. Външността има нужда от поддръжка, за да помага на жената да се реализира в работата и личния си живот", коментира още "Мис България 2009".

Свързани новини

Миси Елиът се завръща

26.06.2024

Missy Elliott - "Why I Still Love You"

23.01.2020

Missy Elliott изгубила на Prince

13.06.2016

Jack Ü & Missy Elliott - Take Ü There

20.02.2015

Индийка стана Мис Америка 2014

16.09.2013