Kirsten Dunst е новото лице на L'Oréal Professionnel

Kirsten Dunst стана първото лице на френската марка L'Oréal Professionnel, пише бгнес.
 
Актрисата ще участва в три рекламни кампании през 2014 и в няколко реклами за линиите Tecni-Art, Beach Waves и Absolut Repair Limpidium. "Тя има силен характер и сама прави избора си. Нейният изключителен професионализъм и отдаденост към усъвършенстването превръщат Kirsten в една от най-талантливите актриси, които съм срещала някога", заяви изпълнителният директор на L'Oréal Professionnel Anne-Laure Lecerf.
 
"Тя има идеалните черти, за да въплъти новите ценности на L'Oréal Professionnel", допълни Lecerf. Русата красавица се завръща в света на модата, в който дебютира още на 3-годишна възраст, а по-късно подписа договор с Форд моделс и Елит и си създаде име в Холивуд.
 
"Чувствам се много близо до L'Oréal Professionnel. Марката е силно свързана с модата и аз се възхищавам на нейната отдаденост към иновациите, постоянното създаване на нови професионални услуги и продукти за достигане на най-модерните стилове", заяви 31-годишната Kirsten.
 
Актрисата, която преди време беше лице на парфюмите на Bulgari, в миналото експериментира с доста прически и цветове на косата си, а това я прави идеална за продуктите грижа за косата на френската марка. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024