Кое е най-сериозното нещо, в което сте успявали, викайки неволята?

Кое е най-сериозното нещо, което сте успявали да извършите, викайки неволята? Понякога се налага да се справяме сами в нетипични ситуации, затова съм сигурна, че мога да си сменя сама губата на колата, стига около мен да няма хора в радиус от 50 км. при добра видимост. Затова пък съм доказано добър майстор в боядисването на стени и тавани. Какви постижения имате вие – похвалете се във ФБ страницта ни и разбира се – пред  роднини и приятели.
 
Какво се случва обаче, когато си помагаме взаимно? Ще разберете от Галя, която за пръв път в 18 годишния си живот живее в собствено жилище. Инициатива на Хабитат България прави невъзможното досега възможно – собствени жилища за многодетни семейства, от които държавата е абдикирала. Повече за проектите и философията на Хабитат България ще разберете от г-н Бенов.
 
В часът на музикалния редактор проявяваме дълга памет и добър вкус, за да сравним изпълненията на някои от най-големите звезди ПРЕДИ и СЕГА. На везните на времето поставяме хитовете на Robin Thicke и Rihanna.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024