Миро гостува на Ива, за да представи "Скочи над мен"

Новият проект на Миро "Скочи над мен" е с участието на варненския рапър Dim4ou. Музиката е на самия Миро и Светлин Къслев a.k.а StarLight, а текстът е съвместно творение на тримата. Авторите правят тази песен вдъхновени от силата на човешкия дух  и от онези крайни моменти на проявата му, в които изпитваш страхопочитание и възхищение.
 
Премиерата на Миро "Скочи над мен" беше на 25 юни - като трибют към петата годишнина от загубата на Краля на поп музиката, Michael Jackson. Според изпълнителя "Неговият свят беше по-голям, той наистина "скочи над всички", вдъхнови ново поколение артисти и музиканти и направи неща, които спират дъха и днес.“
 
 
Режисьор на видеоклипа към парчето е Людмил Иларионов-Люси, а за снимачна площадка екипът избра град Варна. "Прави неща, които спират ти дъха" е основната фраза, около която е изградена концепцията и хореографиятаr. "Трябва да правим неща, които да ни предизвикват извън зоната на комфорт, които ни карат да се страхуваме, да настръхнем. Които  ни изграждат. Без болка няма растеж", сподели Миро след представянето на видеото. "Надявам се, че оставям добра следа в това, което правя. Най-важно е да оставиш света по-добър след себе си."
 
Повече за песента, а и за новите предизвикателства пред него в момента - като поредния му ангажимент към  журито на "Гласът на България" - ще чуете от самия Миро веднага след 11ч. в "Ива от сутрин до обед", само по Радио FM+.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024