Ива Дойчинова отразява всеки ден Аполония 2014

Слушателите на Радио FM+ ще имат привилегията да усетят в ефир емоциите от най-големия културен фестивал в страната, Аполония 2014, заедно с "Ива от София до Созопол”. 
 
Винаги готовата за културни приключения, Ива Дойчинова ще ни среща всеки ден с най-атрактивните участници в легендарния фестивал. Голяма част от българския културен елит вече е бил гост в единствения по рода си сутрешен блок в радио ефирa, "Ива от сутрин до обед”. 
 
Тази година Аполония празнува своя 30-ти рожден ден s невероятен състав от художници, музиканти, актьори, писатели и издатели. Сред тях ще видим Минчо Минчев, Лили Иванова, Акустична версия, БТР, Камен Донев, Владимир Пенев, Христо Шопов, Деян Донков, ансамбъл "Пирин”, Теодоси Спасов, Графа и приятели, Мариус Куркински, Веско Ешкенази, Васил Петров, Камелия Тодорова, Сентиментъл Суингърс, Михаела Филева, квартет "Арена”, Фондацията, Зона Ц и още много други. Те  ще представят най-новите си проекти в духа на Аполония - на фона на морето, с емоцията на Созопол, който всяка година се превръща в арт магнит за нашия културен елит! 
 
И тъй като не всеки ще има шанса да съпреживее на живо тръпката от този контакт с изкуството, Ива Дойчинова ще бъде на линия всеки ден в ефира на Радио FM+ със своите ефирни репортажи от брега на морето.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024